Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ταινίες της εβδομάδας στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ (2 Απριλίου - 8 Απριλίου 2015)...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)
HOME 3D (GR)


Σκηνοθεσία: ΤΙΜ ΤΖΟΝΣΟΝ
Σενάριο: ΤΟΜ ΑΣΤΛ, ΜΑΤ ΕΜΠΕΡ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΖΕΡΒΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΨΥΧΡΑΜΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΜΕΡΟΣ

Υπόθεση:
Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει, από την πλευρά των εξωγήινων, έναν σημαντικό σύμμαχο, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.


ΩΡA ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.00 ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 3D: 8 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 7 ΕΥΡΩ (ΠΑΙΔΙΚΟ) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


ΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ 7
FAST & FURIOUS 7


Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΓΟΥΑΝ
Σενάριο: ΚΡΙΣ ΜΟΡΓΚΑΝ, ΓΚΑΡΙ ΣΚΟΤ ΘΟΜΠΣΟΝ

Ηθοποιοί: ΤΖΟΡΝΤΑΝΑ ΜΠΡΟΥΣΤΕΡ, ΠΟΛ ΓΟΥΟΚΕΡ, ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ, ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ, ΝΤΖΙΜΟΝ ΧΟΥΝΣΟΥ, ΤΑΙΡΙΖ ΓΚΙΜΠΣΟΝ, ΚΡΙΣ ΜΠΡΙΤΖΕΣ, ΕΛΣΑ ΠΑΤΑΚΙ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΣΤΕΪΘΑΜ , ΝΤΟΥΕΪΝ ΤΖΟΝΣΟΝ

Υπόθεση:
2015 και η έβδομη ταινία έρχεται στη μεγάλη οθόνη, με τον Ντόμινικ Τορέτο (Βιν Ντίζελ) να νιώθει πως έφτασε η ώρα να κάνει μια ήρεμη ζωή, μετά την μεγάλη του κόντρα με τον Όουεν Σο στο έκτο κεφάλαιο. Σε αυτή τη νέα περιπέτεια ωστόσο, ο αδερφός του αποθανόντος Σο (που ερμηνεύει ο Τζέισον Στέιθαμ) επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του αδερφού του. Και εκεί ξεκινάει η αληθινή περιπέτεια. Στη νέα ταινία πρωταγωνιστούν επίσης ο Κερτ Ράσελ και ο Ντουέιν Τζόνσον, ο Τζιμόν Χούνσου, αλλά και ο Πολ Γουόκερ, στην τελευταία του ερμηνεία.


ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19.20 - 22.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ: 7 ΕΥΡΩ (ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 6 ΕΥΡΩ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA