Χαλκίδα: Έκλεισε μια επιτυχημένη σεζόν για τον «Κινηματογράφο Μάγια» - Ραντεβού τον Αύγουστο με πολλές εκπλήξεις! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Έκλεισε μια επιτυχημένη σεζόν για τον «Κινηματογράφο Μάγια» - Ραντεβού τον Αύγουστο με πολλές εκπλήξεις!

Χαλκίδα: Έκλεισε μια επιτυχημένη σεζόν για τον «Κινηματογράφο Μάγια» - Ραντεβού τον Αύγουστο με πολλές εκπλήξεις!
Ο «Κινηματογράφος Μάγια» μας αποχαιρέτησε για καλοκαίρι και μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι ιδιοκτήτες Λευτέρης Συκιώτης και Πάνος Σταυρίδης, ευχαριστούν θερμά τους σινεφίλ της πόλης που «αγκάλιασαν» για μια ακόμη σεζόν τον κινηματογράφο, ενώ ανανεώνουν το ραντεβού για τα τέλη Αυγούστου, όπου αναμένονται νέες εκπλήξεις με το αξεπέραστο σύστημα 4Κ της SONY και ταινίες που σίγουρα θα ενθουσιάσουν!

Δείτε την ανακοίνωση:

"Άλλη μια κινηματογραφική χρονιά έφθασε αισίως στο τέλος της. 


Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την προτίμηση-υποστήριξη σας. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα τέλη του Αυγούστου όπου θα σας υποδεχθούμε σε έναν εντελώς ανακαινισμένο χώρο. 

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο κιν/φος μας εκτός από την ανακαίνιση θα εξοπλιστεί και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά τον ήχο με μηχανήματα της QSC αλλά και με οθόνη του κορυφαίου Ευρωπαίου κατασκευαστή που ακούει στο όνομα HARKNESS.

Όλα αυτά για να ζήσουμε την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία την προσεχή χρονιά,που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δυνατή,σε συνδυασμό με το αξεπέραστο σύστημα 4Κ της SONY.
 

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!"

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA