Νέες εικόνες και βίντεο από την επίθεση του Μπέου στον Γιώργο Παπανδρέου - 'Χασισοπότη που ήρθες εδώ με 10 μαλ...'' (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Νέες εικόνες και βίντεο από την επίθεση του Μπέου στον Γιώργο Παπανδρέου - 'Χασισοπότη που ήρθες εδώ με 10 μαλ...'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες εικόνες και βίντεο από την επίθεση του Μπέου στον Γιώργο Παπανδρέου - 'Χασισοπότη που ήρθες εδώ με 10 μαλ...'' (ΒΙΝΤΕΟ)
Νέες εικόνες από την επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στον Γιώργο Παπανδρέου, που προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή...

ΒΙΝΤΕΟ
 
Όλα έγιναν χθες το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΠΑΡΚ όπου ήταν προγραμματισμένη η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου, με τα στελέχη του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

Κάποια στιγμή όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος εισέβαλλε μαζί με συνεργάτες του και προχώρησε σε φραστική επίθεση εναντίον του πρώην πρωθυπουργού: «Δεν ντρέπεσαι να έρχεσαι στο Βόλο εσύ που μας κατέστρεψες;» ακούστηκε να λέει ο Αχιλλέας Μπέος...


Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε μετά το επεισόδιο, πως δεν τον πτοούν αντιλήψεις και συμπεριφορές τραμπουκισμού ή νεοφασίζουσες, που θέλουν να συγκαλύψουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

"Ο αγώνας ο δημοκρατικός, των δημοκρατικών πολιτών και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είναι ένας αγώνας συνεχής για ευνομία και ένα κράτος δικαίου που θα μπορεί να υπηρετεί αξίες, κανόνες για το δημόσιο συμφέρον".


Πηγή: taxydromos.gr 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA