Άλυτος γρίφος ο θάνατος του! 18 μηνών αγόρι μεταφέρθηκε από την Θήβα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και πέθανε ανήμερα του Πάσχα - Συγκλονισμένοι οι γονείς του περιμένουν απαντήσεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Άλυτος γρίφος ο θάνατος του! 18 μηνών αγόρι μεταφέρθηκε από την Θήβα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και πέθανε ανήμερα του Πάσχα - Συγκλονισμένοι οι γονείς του περιμένουν απαντήσεις! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί ανήμερα του Πάσχα, την Κυριακή (05-05-2024) όταν ένα αγόρι μόλις 18 μηνών στη Θήβα δεν μπορούσε να αναπνεύσει και δεν είχε σφυγμό και αρχικά οι γονείς του το πήγαν στο Νοσοκομείο Θήβας και από΄κει διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου λίγο αργότερα ξεψύχησε εκεί...

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του μικρού Μοχάμεντ παραμένουν άγνωστα και άλυτος γρίφος ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Συγκλονισμένοι οι γονείς του μικρού αγοριού στην τηλεόραση του ALPHA τόνισαν μεταξύ άλλων:

«Ούτε η καρδιά του χτύπαγε, ούτε ανέπνεε...Το κοιτάω, δεν κουνιόταν. Τα μάτια του ήταν ανοιχτά, δεν κουνιόταν. Το κοιτάω, δεν έπαιρνε ανάσα, τίποτα και άρχισα και του έκανα στο κρεβάτι πρώτα άρχισα μαλάξεις. Ξύπνησα τον άνδρα μου και πήγα μαζί με το μωρό μέσα και του είπα ‘δεν παίρνει οξυγόνο...», είπε η μητέρα και ο πατέρας πρόσθεσε:

«Το έβαλα εκεί και άρχισα να προσπαθώ να του δώσω οξυγόνο... Η γυναίκα μου πήρε το τηλέφωνο και άρχισε να καλεί ασθενοφόρο κι εγώ άρχισα να του κάνω μαλάξεις...»

ΒΙΝΤΕΟ:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA