Χαλκίδα: Χρήστος Παγώνης και Γιώργος Μπουραντάς συνιστούν ψυχραιμία και ...αποχή απο το δημοψήφισμα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Χρήστος Παγώνης και Γιώργος Μπουραντάς συνιστούν ψυχραιμία και ...αποχή απο το δημοψήφισμα

Χαλκίδα: Χρήστος Παγώνης και Γιώργος Μπουραντάς συνιστούν ψυχραιμία και ...αποχή απο το δημοψήφισμα
Αυτές τις κρίσιμες ώρες οι τοπικοί φορείς και όχι μόνο θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, χωρίς κομματικές ταμπέλες και κομματικές σκοπιμότητες...

Την ώρα που ο Χρήστος Παγώνης συνιστά ψυχραιμία ο Αντιδήμαρχος Χαλκιδέων και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Μπουραντάς, προτείνει αποχή απο το δημοψήφισμα.

"Με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης απευθυνόμενους στους πολίτες συνιστά ψυχραιμία και αποφυγή σπασμωδικών κινήσεων.  Ειδικότερα, καλεί τους πολίτες να μη λειτουργήσουν υπό το καθεστώς πανικού. Σε αυτές τις κρίσιμες για τη χώρα μας ημέρες, οι όποιες κινήσεις πανικού από τους πολίτες, ειδικά σε επίπεδο συναλλαγών και εμπορίου, θα φέρουν αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και θα εξυπηρετήσουν μόνο τους κερδοσκόπους."

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπουραντάς τόνισε τα εξής: " ΑΠΟΧΗ από το δημοψήφισμα.Το δημοψήφισμα δεν έχει νόημα. Τι να ψηφίσει κανείς αν θα τον "φάει" η αρκούδα ή θα τον "φάει" η μαϊμού!".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA