Παγώνης στο eviazoom.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω το Πυροσβεστικό Σώμα, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες και τους πολίτες» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Παγώνης στο eviazoom.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω το Πυροσβεστικό Σώμα, τους εθελοντές δασοπυροσβέστες και τους πολίτες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παγώνης στο eviazoom.gr: «Θέλω να ευχαριστήσω το Πυροσβεστικό Σώμα τους εθελοντές δασοπυροσβέστες και τους πολίτες» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (17-07-2015) τα ΠΕΙ Δοκού που επλήγησαν από την πυρκαγια...

ΒΙΝΤΕΟ
 
Ο Χρήστος Παγώνης παρακολούθησε από κοντά την επιχείρηση των πυροσβεστών και στο τέλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στο eviazoom.gr: 

«Προσπαθούμε να ελέγξουμε το μοναδικό μέτωπο που έχει μείνει στη περιοχή. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω το Πυροσβεστικό Σώμα και ιδίως τους εθελοντές δασοπυροσβέστες αλλά και τους πολίτες που έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να μην επεκταθεί σε κατοικημένη περιοχή και να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις η φωτιά.».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Πύρινη λαίλαπα στη Χαλκίδα: Η φωτιά έφτασε μέχρι το Δοκό και το Αφράτι! Κάηκαν χιλιάδες στρέμματα πράσινου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Η φωτιά έφτασε στο Δοκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA