Εύβοια: Έκανε βουτιά και είδε στο βυθό αυτή την εικόνα - Δείτε το βίντεο που αποκάλυψε πως έλεγε την αλήθεια! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Έκανε βουτιά και είδε στο βυθό αυτή την εικόνα - Δείτε το βίντεο που αποκάλυψε πως έλεγε την αλήθεια!

Εύβοια: Έκανε βουτιά και είδε στο βυθό αυτή την εικόνα - Δείτε το βίντεο που αποκάλυψε πως έλεγε την αλήθεια!Όταν ξαφνικά ο νεαρός δύτης, Πάνος Αγιαννίτης βγήκε από τη θάλασσα και άρχισε να περιγράφει αυτό που είχε δει ελάχιστοι τον πίστεψαν...

Το δελφίνι έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πολυσύχναστη παραλία των Αλυκών στη Δροσιά, πλησιάζοντας λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην θάλασσα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου (01-08-2015) με το δελφίνι να βρίσκεται στην παραλία σε απόσταση αναπνοής από την ακτή. Μέλη της καταδυτικής ομάδας του Γιώργου Μοναστήρογλου "Thalassa Diving School", που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη παραλία, το εντόπισαν και δεν έχασαν την ευκαιρία να κολυμπήσουν μαζί του, ενώ πρόλαβαν και να το βιντεοσκοπήσουν.

Ανάλογες εικόνες είχαμε και το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής (31-07-2015) στην παραλία του Άη Γιάννη, στα Άβδηρα της Ξάνθης, όταν ένα δελφίνι κολύμπησε σε απόσταση αναπνοής από την ακτή προκαλώντας φυσικά τα βλέμματα αλλά και το ενδιαφέρον των λουόμενων.

Το δελφίνι έκανε την εμφάνισή του ξαφνικά στην πολυσύχναστη παραλία του νομού, πλησιάζοντας λουόμενους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μέσα στην θάλασσα και απολάμβαναν το μπάνιο τους.  


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Δροσιά: Δελφίνι κολυμπά δίπλα σε λουόμενους στη παραλία Αλυκές! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πανικός στη Χαλκίδα: Ψάρι – τέρας σκόρπισε τον τρόμο στη παραλία Καλάμια - Έτρεχαν να βγουν απο τη θάλασσα οι λουόμενοι (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA