Εύβοια: Μετά το σάλο που προκάλεσε δημοσίευμα του «Eviazoom.gr», η δικηγόρος Μαρία Νικολοπούλου - Παλαιολόγου τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Μετά το σάλο που προκάλεσε δημοσίευμα του «Eviazoom.gr», η δικηγόρος Μαρία Νικολοπούλου - Παλαιολόγου τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ

Μαρία Νικολοπούλου - Παλαιολόγου τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ
Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας τοποθέτησε τελικά την Μαρία Νικολοπούλου - Παλαιολόγου στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Εύβοια, λίγη ώρα μετά την καταγγελία της δικηγόρου που δημοσίευσε το «Eviazoom.gr» όπου προκάλεσε σάλο...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαλκίδα: Δριμύ κατηγορώ κατά της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Εύβοιας από γνωστή δικηγόρο - «Μεθόδευσαν μέσω υπόγειων διαβουλεύσεων με στόχο τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας μου»
 
Η Μαρία Νικολοπούλου - Παλαιολόγου πήρε την θέση του Γιώργου Μπαράκου στην 7η θέση του ψηφοδελτίου.

Μάλιστα ο Γιώργος Μπαράκος εξέδωσε και ανακοίνωση τονίζοντας τα εξής:
 
"Έπειτα από λάθος υπολογισμό στην ποσόστωση των γυναικών στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ παρουσιάστηκε η ανάγκη να παραχωρήσουν κάποιοι από τα ψηφοδέλτια τις θέσεις τους. 

Με αίσθηση δικαίου και συλλογικότητας προσφέρθηκα εξαρχής να παραχωρήσω τη θέση μου στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας για να διευκολύνω τη διαδικασία και τον κοινό μας στόχο. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε με ενότητα, και να εργαζόμαστε ως ομάδα για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.
 

Η προσπάθεια μας δεν είναι εκλογική εκστρατεία αλλά μιά πορεία συμβολής σε κάθε εθνικό και ευρωπαϊκό στόχο για ενα καλύτερο μέλλον. 

Καλώ τις φίλες και τους φίλους που με στηρίζουν εκλογικά να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια και να εμπιστευτούν το ψηφοδέλτιο μας. Ας συμβάλλουμε όλοι σ'αυτή την αξιόλογη προσπάθεια να αναδείξουμε και να λύσουμε τα προβλήματα της Εύβοιας."

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA