Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Γνωστός Χαλκιδέος κουβαλούσε στο μηχανάκι, λαθραίο καπνό, ναρκωτικά και μαχαίρι (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Γνωστός Χαλκιδέος κουβαλούσε στο μηχανάκι, λαθραίο καπνό, ναρκωτικά και μαχαίρι (ΦΩΤΟ)

Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Γνωστός Χαλκιδεός κουβαλούσε στο μηχανάκι, λαθραίο καπνό, ναρκωτικά και μαχαίρι (ΦΩΤΟ)
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων,συνελήφθησαν στην Εύβοια το τελευταίο 24ωρο, συνολικά οκτώ (8) άτομα και συγκεκριμένα:

-33χρονος ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας, τελωνειακού κώδικα, ναρκωτικών και όπλων. Ειδικότερα, τόσο σε έλεγχο που διενεργήθηκε στη δίκυκλη μοτοσικλέτα που επέβαινε, όσο και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 

-(12) νάιλον συσκευασίες με αδασμολόγητο καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (5.841,5) γραμμαρίων,
-μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
-ένα μαχαίρι με μήκος λάμας (7,5) εκατοστών, καθώς και
(200) κενά σιγαροφυσίγγια
-και μία μηχανή γεμίσματος τσιγάρων. 
Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Γνωστός Χαλκιδεός κουβαλούσε στο μηχανάκι, λαθραίο καπνό, ναρκωτικά και μαχαίρι (ΦΩΤΟ)
Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν η ανωτέρω μοτοσικλέτα, ως μέσο διευκόλυνσης του λαθρεμπορίου και δύο (2) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.

-Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης («σοκολάτα»), μεικτού βάρους (93) γραμμαρίων. 
Εύβοια: Οκτώ συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο - Γνωστός Χαλκιδεός κουβαλούσε στο μηχανάκι, λαθραίο καπνό, ναρκωτικά και μαχαίρι (ΦΩΤΟ)

-Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Α’ Ανακριτή Χαλκίδας, για διάπραξη ληστείας.

-Αλλοδαπός στη Λίμνη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στην Ελληνική Επικράτεια.

-Αλλοδαπός στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

-Ημεδαπός στην Κάρυστο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Χαλκίδας, για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

-Τέλος, δύο ημεδαποί στην Αμάρυνθο Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA