Εύβοια: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Εύβοια: Πέντε συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τη δίωξη της παράτυπης μετανάστευσης και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκατέσσερα (14) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα, μία γυναίκα στην Οινόη Βοιωτίας και ένας άνδρας στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Θηβών & Λιβαδειάς αντίστοιχα, καθώς και ένας άνδρας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κλοπή από κατάστημα της περιοχής.

Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας και ένας αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, για εκκρεμείς καταδικαστικές Αποφάσεις.

Πέντε (5) αλλοδαποί και ειδικότερα δύο σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας αντίστοιχα, δύο στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών και ένας στο Λιδορίκι Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιδορικίου, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Δύο (2) ημεδαποί και ειδικότερα ένας στη Λαμία από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας και ένας στο Βαθύ Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA