Νέα Λάμψακος: Κινηματογραφική ληστεία στα «LIDL» με λεία 70.000€ - Υπάλληλος του super market μιλάει αποκλειστικά στο eviazoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νέα Λάμψακος: Κινηματογραφική ληστεία στα «LIDL» με λεία 70.000€ - Υπάλληλος του super market μιλάει αποκλειστικά στο eviazoom.gr (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Νέα Λάμψακος: Τρόμος στα Lidl - Άγρια ληστεία με λεία 70.000€ - Απείλησαν με καλάσνικοφ τον διευθυντή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε, την Τρίτη (01-09-2015) περίπου στις 8:00 το πρωί στο super market «Lidl», που βρίσκεται στη Νέα Λάμψακο - Βρέθηκε καμμένο το φορτηγάκι των δραστών που διέφυγαν με λεία περίπου 70.000 ευρώ - Στο eviazoom.gr μιλάει αποκλειστικά η υπάλληλος του super market Βούλα Καρλέτσου...

ΒΙΝΤΕΟ
Οι τρεις κουκουλοφόροι δράστες φορώντας κουκούλες περίμεναν την χρηματαποστολή που έφτασε νωρίς το πρωί στα LIDL για τις εισπράξεις.

Αρχικά ακινητοποίησαν δύο σεκιουριτάδες που βρίσκοταν έξω από το super market και στη συνέχεια εισέβαλαν στο κατάστημα και απείλησαν με καλάσνικοφ τον διευθυντή του καταστήματος, αναγκάζοντάς τον να τους δώσει περίπου 70.000 ευρώ που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ένα άσπρο βαν και εξαφανίστηκαν.
Νέα Λάμψακος: Τρόμος στα Lidl - Άγρια ληστεία με λεία 70.000€ - Απείλησαν με καλάσνικοφ τον διευθυντή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
 Ληστεία με το «Καλημέρα» στα Lidl Λαμψάκου
Νέα Λάμψακος: Τρόμος στα Lidl - Άγρια ληστεία με λεία 70.000€ - Απείλησαν με καλάσνικοφ τον διευθυντή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)  
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι πήραν καταθέσεις από τον διευθυντή και τους δύο υπαλλήλους, ενώ μετά από έρευνες εντόπισαν καμμένο το όχημα διαφυγής των δραστών, στο χωριό Φύλλα.
ΒΟΥΛΑ ΚΑΡΛΕΤΣΟΥ
Η Βούλα Καρλέτσου...

Στο eviazoom.gr μίλησε αποκλειστικά η υπάλληλος του super market Βούλα Καρλέτσου: "Μόλις άνοιξε το κατάστημα και ήρθε η χρηματαποστολή να παραλάβει τα χρήματα, οι δύο κουλουλοφόροι μπήκαν στο κατάστημα μαζί με τον άνθρωπο της χρηματαποστολής και μπήκαν μέσα για να πάρουν τα λεφτά. Στη συνέχεια απείλησαν με όπλο τον διευθυντή για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και τους έδωσε τα χρήματα." 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου, η Βούλα Καρλέτσου αναφέρει ότι μέσα στο κατάστημα βρισκόταν εκείνη την ώρα δύο υπάλληλοι και ο διευθυντής, ενώ τονίζει ότι είχε σημειωθεί ξανά ληστεία πριν 5-6 χρόνια περίπου.
 

Παράλληλα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι οι ληστές μόλις έκαψαν το βαν, διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, σκούρου χρώματος, χωρίς πινακίδες.
 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Νέα Λάμψακος: Ληστεία με καλάσνικοφ στο super market «Lidl» - Βρέθηκε καμμένο το φορτηγάκι των δραστών που διέφυγαν με λεία περίπου 70.000 ευρώ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA