Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο τριήμερο | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο τριήμερο

Εύβοια: Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο τριήμερο
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας...

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων στην Εύβοια,, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό τη καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο τριήμερο (27, 28 & 29-11-2015), συνολικά δώδεκα (12) άτομα και συγκεκριμένα:

Οκτώ ημεδαποί, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Α’ & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας & του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Αρτάκης, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Ένας αλλοδαπός στη Κύμη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Τρεις αλλοδαποί, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Κύμης, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA