Ο άγριος καυγάς του Γεωργαλά με Ζεμπίλη και Κώσταρο - «Που είναι τα λεφτά ρε συκοφάντη;» (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ο άγριος καυγάς του Γεωργαλά με Ζεμπίλη και Κώσταρο - «Που είναι τα λεφτά ρε συκοφάντη;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο άγριος καυγάς του Γεωργαλά με Ζεμπίλη και Κώσταρο - «Που είναι τα λεφτά ρε συκοφάντη;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δήμου Χαλκιδέων όταν η συζήτηση πήγε στον απολογισμό της Δ.Ε. Νέας Αρτάκης με τον Μπάμπη Κώσταρο και τον Θανάση Ζεμπίλη να εκτοξεύουν πυρά κατά του Νίκου Γεωργαλά... 

ΒΙΝΤΕΟ
  «Με συκοφαντούσες σε όλη την Αρτάκη για τα 700.000 ευρώ σχέδιο πόλης, δεν ντρέπεσαι λίγο; Έλεγες ότι πήρα 700.000 ευρώ. Που είναι τα λεφτά ρε; Τα πήρες πίσω; Συκοφάντη! Μόνο τα οικόπεδα σου σε ενδιαφέρουν» του είπε χαρακτηριστικά ο Θ. Ζεμπίλης.

Από την άλλη ο Νίκος Γεωργαλάς υποστήριξε τα εξής: «Πέρασαν 4 χρόνια με 7,5 εκατομμύρια και δεν βάλατε ούτε ευρώ. Επομένως και τα 3 εκ. ευρώ που χρωστούσε η Αρτάκη, έχει να παίρνει. Αυτή είναι η αλήθεια. Για να αποδείξω ότι τέσσερα χρόνια ήταν απών η δημοτική αρχή του Κώσταρου θα πω ένα και μόνο. Είχαμε ένα κηπουρό στην Αρτάκη ο οποίος 1,5 χρόνο δούλευε το βράδυ στην εταιρεία Ζούρας, το πρωί χτυπούσε την κάρτα και τον ψάξαμε και τον βρήκαμε μετά από δέκα μέρες και έχω καταλήξει ότι ο κ. Κώσταρος και βαλσαμωμένο πουλί να του δίνανε θα του έφευγε...».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Χαλκίδα: «Σφαγή» στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον οικονομικό απολογισμό - Ζεμπίλης: «Την Παρασκευή πάω στον εισαγγελέα» (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA