Χαλκίδα: Θύμα τροχαίου 30χρονος μοτοσυκλετιστής - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν εφημέρευε ορθοπεδικός! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Θύμα τροχαίου 30χρονος μοτοσυκλετιστής - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν εφημέρευε ορθοπεδικός!

Χαλκίδα: Θύμα τροχαίου 30χρονος μοτοσυκλετιστής - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δεν εφημέρευε ορθοπεδικός!
Ο 30χρονος μοτοσυκλετιστής έπεσε θύμα τροχαίου το απόγευμα της Τετάρτης (18-11-2015) στην οδό Κριεζώτου, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στα πόδια και στην σπονδυλική στήλη...

Ο τραυματισμένος άνδρας που εργάζεται ως σεκιουριτάς στην Nestlé στα Οινόφυτα Βοιωτίας, μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου επικράτησε μεγάλη ένταση με τους συγγενείς του 30χρονου μιας και δεν εφημέρευε ορθοπεδικός, ενώ διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις αδερφές του τραυματία αντιμετώπισαν άσχημη συμπεριφορά από γιατρό που βρισκόταν στα έκτακτα περιστατικά όπως και από τον νεαρό σεκιουριτά του νοσοκομείου.

Για να βρεθεί ορθοπεδικός (!) ειδοποιήθηκε μέχρι και ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β´βάθμιας Δήμου Χαλκιδέων, Αντώνης Πατέλης, ο οποίος και επικοινώνησε με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, Γιάννη Καρούζο μήπως και βρεθεί λύση.

Τελικά λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ, ο 30χρονος μοτοσυκλετιστής μεταφέρθηκε ξανά με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Αθήνα όπου νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA