«Φούσκα» η συνέντευξη Τύπου της Λίλιαν για το Καρναβάλι Χαλκίδας: Με λόγια του αέρα και χωρίς στοιχεία «αποκάλυψε» πως ξόδεψαν 103.231 ευρώ - Η απίστευτη δήλωση για τους 60.000 επισκέπτες! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Φούσκα» η συνέντευξη Τύπου της Λίλιαν για το Καρναβάλι Χαλκίδας: Με λόγια του αέρα και χωρίς στοιχεία «αποκάλυψε» πως ξόδεψαν 103.231 ευρώ - Η απίστευτη δήλωση για τους 60.000 επισκέπτες! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Φούσκα» η συνέντευξη Τύπου της Λίλιαν για το Καρναβάλι Χαλκίδας: Με λόγια του αέρα και χωρίς στοιχεία αποκάλυψε πως ξόδεψαν 103.231 ευρώ - Η απίστευτη δήλωση για τους 60.000 επισκέπτες! (ΒΙΝΤΕΟ)
Σε μια μεγάλη επικοινωνιακή «φούσκα» μετατράπηκε η πολυπόθητη συνέντευξη Τύπου της Λίλιαν Ζλακώνη για το Καρναβάλι Χαλκίδας, καθώς η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ δεν προσκόμισε τελικά στη δημοσιότητα κανένα επίσημο στοιχείο από την οικονομική κατάσταση εσόδων-εξόδων (τιμολόγια, παραστατικά, στοιχεία δαπανών κ.α.) των καρναβαλικών εκδηλώσεων και αρκέστηκε απλά σε αόριστες και γενικές τοποθετήσεις, λέγοντας στο τέλος πως το καρναβάλι κόστισε συνολικά 103.231 ευρώ, χωρίς όμως να παραθέσει αποδεικτικά στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της...

Απολογούμενη η κ. Ζλακώνη
μετά τις τρανταχτές αποκαλύψεις προσπάθησε, χωρίς κανένα στοιχείο, αλλά μόνο με αόριστες δηλώσεις να δικαιολογήσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν, λέγοντας πως επισκέφθηκαν την πόλη τουλάχιστον 60.000 επισκέπτες ενώ έκανε υπολογισμούς με παραδείγματα για τα χρήματα που χάλασαν, τονίζοντας πως αν δαπάνησαν 30 ή 40 ευρώ ο έκαστος, τα έσοδα της πόλης φτάνουν τα 3 με 4 εκ. ευρώ.

Παράλληλα δεν ειπώθηκε κουβέντα για τα ποσά χιλιάδων ευρώ που δόθηκαν σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις και εταιρείες, με απευθείας αναθέσεις και χωρίς διαγωνισμούς.

Και όμως!Όλα αυτά τα πήρε ο ΔΟΑΠΠΕΧ και τα παρουσιάσε ως στοιχεία προς τους Δημότες! (δείτε ΕΔΩ)
 
Συγκεκριμένα η Λίλιαν Ζλακώνη ανέφερε τα εξής για τα έξοδα:

-Το Θαλασσινό & Στεριανό Καρναβάλι (13/3) κόστισε 67.243 ευρώ

-Οι υπόλοιπες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου (19/02 - 12/03): 35.988 ευρώ

-Εκδηλώσεις Καθαράς Δευτέρας: 3.931 ευρώ  

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης είχε δηλώσει πριν 20 μέρες σε τηλεοπτικό σταθμό πως τα χρήματα που ξόδεψε ο Δήμος Χαλκιδέων για το Καρναβάλι Χαλκίδας ήταν 40 με 50 χιλιάδες ευρώ!

Τελικά ποιος λέει την αλήθεια; Κανένας λένε οι πολίτες!

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί: Oλόκληρη η συνέντευξη Τύπου της Λίλιαν Ζλακώνη για το Καρναβάλι Χαλκίδας:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA