Θρήνος και στη Χαλκίδα για την Ελευθερία Αγραφιώτου: Συγκλονισμένη η Ελένη Μπαλτά μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για την ξαδέρφη της που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Μαρούσι (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρήνος και στη Χαλκίδα για την Ελευθερία Αγραφιώτου: Συγκλονισμένη η Ελένη Μπαλτά μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για την ξαδέρφη της που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Μαρούσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρήνος και στη Χαλκίδα για την Ελευθερία Αγραφιώτου: Συγκλονισμένη η Ελένη Μπαλτά μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για την ξαδέρφη της που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στο Μαρούσι (ΒΙΝΤΕΟ)
Θρήνος και στη Χαλκίδα για την Ελευθερία Αγραφιώτου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το βράδυ της Τετάρτης (25-05-2016) σε υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι - Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά η Χαλκιδέα πρώτη ξαδέρφη της 69χρονης, Ελένη Μπαλτά, η οποία διατηρεί παραλιακό μεζεδοπωλείο στη πόλη της Χαλκίδας...

«Κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω που ήταν το πτώμα της ξαδέρφης μου! Αν είναι δυνατόν! Εκεί είναι στέκι εγκλημάτων, όλοι το λέγανε! Και ούτε καν το ψάξανε, ανέβαζαν το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου...»
 
Δείτε τι λέει η Ελένη Μπαλτά στον δημοσιογράφο Μιχάλη Τσοκάνη.

ΒΙΝΤΕΟ

Ελευθερία Αγραφιώτου: Πρόκειται για τη γυναίκα που είχε εξαφανιστεί στις 21 Απριλίου 2016 και η οποία εντοπίστηκε νεκρή το βράδυ της Τετάρτης στο 3ο υπόγειο πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ, στην οδό Χατζηαντωνίου, στο Μαρούσι. Το θύμα πριν δολοφονηθεί, ξυλοκοπήθηκε άγρια και πιθανόν έπεσε θύμα βιασμού, από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη. 
Η άτυχη γυναίκα ήταν συγγενής α' βαθμού -ξαδέρφη- με την Χαλκιδέα Ελένη Μπαλτά, η οποία λίγες ώρες μετά την κηδεία, μίλησε αποκλειστικά στο EviaZoom.gr για την ανείπωτη τραγωδία που σόκαρε την οικογένεια της και το πανελλήνιο.
ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΛΤΑ
Η Ελένη Μπαλτά τόνισε τα εξής:  

«Από την πρώτη στιγμή που μάθαμε την εξαφάνιση πήγαμε silver alert, Νικολούλη, βάλαμε ιδιωτικό ντετέκτιβ και κινηθήκαμε όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε... Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι τραγικό αυτό που βρήκε την ξαδέρφη μου, δεν το περίμενε κανένας αυτό το πράγμα. 

Οι πληροφορίες είναι αυτές που λένε, δηλαδή, ο δράκος που λένε του Αμαρουσίου, ένας άλλος που μπορεί να υπάρχει σαν και αυτόν, γιατί ο πρώτος δεν φαίνεται για τόσο βάρβαρος, το τηλέφωνο που δέχτηκε για τα οικονομικά τα θέματα και ένα μαύρο αυτοκίνητο που κατέβηκε την ημέρα που πήγε να παρκάρει η Ελευθερία. Εκεί δίνουμε περισσότερο βάση. 

Το άσχημο είναι που υπήρχε το πτώμα κάτω και κανένας δεν ενδιαφέρθηκε από την αστυνομία να κατέβει έναν όροφο κάτω, αν είναι δυνατόν! Εκεί είναι στέκι εγκλημάτων, όλοι το λέγανε! Και ούτε καν το ψάξανε, ανέβαζαν το αμάξι και κάτω ήταν η ξαδέρφη μου...» είπε η Ελένη Μπαλτά και συμπλήρωσε: «Η Ελευθερία ήταν κοινωνική, αυτοδημιούργητη, μορφωμένη, δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Πολύ δυναμική γυναίκα, φρόντιζε την μητέρα της, την υπεραγαπούσε. Ήταν πολύ αξιόλογη κοπέλα. Χαλκίδα ερχόταν πιο παλιά, τα τελευταία χρόνια όχι.»

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA