Χαλκίδα: Σοκάρει το νέο ναυτικό ατύχημα! Φορτηγό πλοίο με 8 άτομα πλήρωμα προσέκρουσε στη παλαιά γέφυρα του Ευρίπου - Χειροπέδες στον 56χρονο καπετάνιο (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σοκάρει το νέο ναυτικό ατύχημα! Φορτηγό πλοίο με 8 άτομα πλήρωμα προσέκρουσε στη παλαιά γέφυρα του Ευρίπου - Χειροπέδες στον 56χρονο καπετάνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλκίδα: Σοκάρει το νέο ναυτικό ατύχημα! Φορτηγό πλοίο με 8 άτομα πλήρωμα προσέκρουσε στη παλαιά γέφυρα του Ευρίπου - Χειροπέδες στον 56χρονο καπετάνιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Σοκάρει το νέο ναυτικό ατύχημα που σημειώθηκε αργά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (13-05-2016) στη Παλαιά Γέφυρα του Ευρίπου!

Αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τα ξημερώματα του Σαββάτου (09-01-2016) - Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ

Το φορτηγό πλοίο "ΜΑΔΑΡΕΣ" με 8μελες πλήρωμα δεν ευθυγραμμίστηκε σωστά με αποτέλεσμα να προσκρούσει στη γέφυρα και να προκληθούν υλικές ζημιές στο σημείο όπου προσέκρουσε το πλοίο, το οποίο ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει υποστεί ρήγμα ενώ ούτε σημειώθηκαν τραυματισμοί στο οκταμελές πλήρωμά του. Λίγο αργότερα συνελήφθη και ο 56χρονος καπετάνιος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
 
Το EviaZoom.gr επικοινώνησε με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και μας ενημέρωσε πως δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση ή εισροή υδάτων, ενώ το πλοίο αγκυροβόλησε ασφαλώς έξω από το λιμένα Χαλκίδας.
 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι διαπίστωσης αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα, ενώ ο 56χρονος πλοίαρχος συνελήφθη και προσήχθη ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδας, όπου λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. 

Παράλληλα, ο 56χρονος ο οποίος δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, απέδωσε τα αίτια του ατυχήματος σε «ανθρώπινο λάθος».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: 
Η ΕΡΤ1 για την πρόσκρουση του πλοίου στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA