Της πούλησε έρωτα και της έφαγε 300.000 € - Ποιος είναι ο απατεώνας που εξαπάτησε και ζευγάρι στη Χαλκίδα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Της πούλησε έρωτα και της έφαγε 300.000 € - Ποιος είναι ο απατεώνας που εξαπάτησε και ζευγάρι στη Χαλκίδα

Ο έρωτας για έναν πολύ νεότερό της άντρα, πασίγνωστο πλέον επιχειρηματία από τα Νότια Προάστια της Αττικής τύφλωσε μια πάμπλουτη έμπορο ενδυμάτων, που του εμπιστεύτηκε τις οικονομίες της για να τις επενδύσει στην αγορά συναλλάγματος...

Οπως υποστηρίζει η ίδια, ο νεαρός εραστής, που έζησε δίπλα της... ζωή χαρισάμενη, αποδείχθηκε εξπέρ στην απάτη και της «έφαγε» σχεδόν 300.000 ευρώ! Φαίνεται μάλιστα πως δεν ήταν το μόνο του θύμα.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός άνδρας κατάφερε να «επενδύσει» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ενός ζευγαριού στη Χαλκίδα, χωρίς να επιστρέψει ούτε δεκάρα. Για αυτή την υπόθεση κατηγορείται για απάτη σε βαθμό κακουργήματος! 

«Υπήρξαμε ένα αγαπημένο ζευγάρι, αλλά εξωγενείς παράγοντες μας οδήγησαν περί τα τέλη του 2009 στον χωρισμό. Τον Μάιο του 2011 με επαναπροσέγγισε κι έπειτα από πολιορκία αποφασίσαμε να είμαστε ξανά μαζί» λέει εκείνη και εξηγεί πώς η σχέση τους θυσιάστηκε στον βωμό του χρήματος:

«Σχεδόν αμέσως μου είπε πως κατά τη διάρκεια του χωρισμού μας πήγε στις ΗΠΑ και εξειδικεύτηκε στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές και επενδύσεις, και ιδίως στο forex. Επίσης μου ανέφερε πως μαζί με συγγενείς του ίδρυσε μια εταιρία, η οποία είχε ήδη την πρώτη πελατεία της, με επιτυχίες και υψηλές αποδόσεις. Μου υποσχέθηκε σταθερή και εγγυημένη ετήσια απόδοση 8%-9%, με απόδοση σε μηνιαίες καταβολές, μηδενικό ρίσκο και το κεφάλαιο διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή.

Ετσι μου απέσπασε 350.000 ευρώ (αρχικώς 220.000 ευρώ και στη συνέχεια 80.000 και 50.000 ευρώ). Στην αρχή ήμουν διστακτική, όμως εκείνος γνώριζε ότι στο παρελθόν είχα επενδύσει κεφάλαιά μου σε επενδυτική εταιρία και μου διατύπωνε το παράπονο ότι εμπιστεύομαι τους ξένους και όχι τον ίδιο, ενώ υποτίθεται ότι εγώ, λόγω της σχέσης, θα έπρεπε να είμαι πιο υποστηρικτική στη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα».

Πληροφορίες: Εφημερίδα Espresso

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA