Διαγωνισμός EviaΖoom.gr: Κερδίστε 5 δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο «Praia Daluz» στις Αλυκές Δροσιάς! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Διαγωνισμός EviaΖoom.gr: Κερδίστε 5 δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στο «Praia Daluz» στις Αλυκές Δροσιάς!

Κερδίστε 5 δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου που θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 3 Αυγούστου στο «Praia Daluz», στις Αλυκές Δροσιάς!

Ο διαγωνισμός μόλις άρχισε και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου στις 11:00 το πρωί, όπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των 5 τυχερών από την σελίδα του EviaZoom.gr στο Facebook, μετά από κλήρωση που θα διενεργηθεί.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι Like, σχόλιο και Share στη φωτογραφία για να αυξήσετε τις συμμετοχές σας!

Οι νικητές - νικήτριες θα επισκεφθούν απλά το «Praia Daluz» και δίνοντας μόνο τα στοιχεία τους, θα εισέλθουν δωρεάν στη συναυλία με τα εισιτήρια που θα παραλάβουν από το EviaZoom.gr.
Διαγωνισμός EviaΖoom.gr: Κερδίστε 5 δωρεάν εισιτήρια για την συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου που θα πραγματοποιηθεί στις...
Δημοσιεύτηκε από EviaZoom.gr στις Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA