Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δυο παθολόγοι για 200 περιστατικά και αναμονή εως και 3 ώρες - Δείτε τι καταγγέλουν οι συγγενείς των ασθενών (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δυο παθολόγοι για 200 περιστατικά και αναμονή εως και 3 ώρες - Δείτε τι καταγγέλουν οι συγγενείς των ασθενών (ΒΙΝΤΕΟ)

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Δυο παθολόγοι για 200 περιστατικά και αναμονή εως και 3 ώρες - Δείτε τι καταγγέλουν οι συγγενείς των ασθενών (ΒΙΝΤΕΟ)
Νοσοκομείο Χαλκίδας: Περιμένουν την ...παλίρροια για να νοσηλευθούν! Η υγεία είναι στο "γύψο", καθώς πολλά από τα νοσοκομεία της χώρας βρίσκονται σε αναβρασμό, εξαιτίας της υποχρηματοδότησης...

Στη Χαλκίδα τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ασφυκτιούν εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ο πληθυσμός της Εύβοιας διπλασιάζεται. Τα κέντρα υγείας υπολειτουργούν και έτσι τα σοβαρά περιστατικά πρέπει να κάνουν μεγάλα ταξίδια μέχρι το νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Το αποδεκατισμένο από εργαζομένους νοσοκομείο καλείται να επουλώσει πληγές, όταν το ίδιο αιμορραγεί.

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου της Χαλκίδας μέσα σε ένα 24ωρο μπορεί να κληθούν δυο παθολόγοι να αντιμετωπίσουν ακόμα και 200 περιστατικά, ενώ η αναμονή για τους ασθενείς μπορεί να ξεπεράσει τις 3 ώρες.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Η «ακτινογραφία» των Νοσοκομείων σε Εύβοια και Στερεά Ελλάδα - Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας δεν εφημερεύουν όλο το μήνα Ορθοπεδικοί, Οφθαλμίατροι, ΩΡΛ, Γυναικολόγοι!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA