Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός στην Αρεθούσης! Κρανοφόροι με λοστούς σακάτεψαν στο ξύλο 24χρονο Αλβανό έξω από το σπίτι του! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός στην Αρεθούσης! Κρανοφόροι με λοστούς σακάτεψαν στο ξύλο 24χρονο Αλβανό έξω από το σπίτι του!

Χαλκίδα: Άγριος ξυλοδαρμός στην Αρεθούσης! Κρανοφόροι με λοστούς σακάτεψαν στο ξύλο 24χρονο Αλβανό έξω από το σπίτι του!
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας στις 16:40 το απόγευμα της Δευτέρας (01-11-2016) έξω από το σπίτι που διαμένει, στην οδό Αρεθούσης...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τρία άγνωστα άτομα, φορώντας κράνη, του έστησαν καρτέρι την ώρα που έμπαινε στην οικία του και άρχισαν να τον χτυπούν με λοστούς στο σώμα και στο κεφάλι. Ακολούθως ανέβηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αιμόφυρτος ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κατήγγειλε όσα του συνέβησαν στους αστυνομικούς του ΑΤ Χαλκίδας που διερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες που διαφεύγουν της σύλληψης, φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα. 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA