Αλήθεια τι πήγε να κάνει σήμερα στην Κύμη ο Κώστας Μπακογιάννης; | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αλήθεια τι πήγε να κάνει σήμερα στην Κύμη ο Κώστας Μπακογιάννης;

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας που κινητοποιήθηκε «κατόπιν εορτής» για τον χιονιά που απέκλεισε χιλιάδες κατοίκους στα σπίτια τους, που παραμένουν ακόμη και σήμερα, χωρίς ρεύμα, νερό και τρόφιμα, επισκέφθηκε την Τετάρτη (11-01-2017) την πληγείσα περιοχή της Κύμης...

Μετά από μέρες και ενώ σταμάτησε να χιονίζει, ο Κώστας Μπακογιάννης απέφυγε να απαντήσει για τις καταγγελίες των κατοίκων, όπως, γιατί δεν κυκλοφορούσαν εκχιονιστικά μηχανήματα τις πρώτες μέρες, και την μεγάλη αδράνεια που επέδειξε η Περιφέρεια και ο Δήμος φυσικά, όπου χρειάστηκε ακόμη και η επέμβαση του στρατού για να ανοίξει ο δρόμος προς την Κύμη.

Ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος στις τηλεοπτικές κάμερες, έδωσε μια άλλη πραγματικότητα, λέγοντας τα εξής: «Αν δεν είχαμε ενεργήσει άμεσα, η κατάσταση, με δεδομένη την ποσότητα του χιονιού που πέφτει, θα ήταν εκτός ελέγχου. Μέχρι στιγμής ο συντονισμός μεταξύ αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων έχει βοηθήσει για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στις περισσότερες περιοχές. Όλοι οι άνθρωποι της Περιφέρειας, του στρατού και της πυροσβεστικής έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους για να παρεμβαίνουμε άμεσα όπου χρειάζεται, κυρίως στο οδικό δίκτυο, αλλά και στα χωριά όπου δεν υπάρχει πρόσβαση».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:




  

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA