Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κύμη: Κάτοικοι «έκραξαν» στο facebook τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας - «Σοβαρευτείτε και ανοίξτε τους δρόμους...» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Κύμη: Κάτοικοι «έκραξαν» στο facebook τον Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας - «Σοβαρευτείτε και ανοίξτε τους δρόμους...»

Δήμος και Περιφέρεια πιάστηκαν στον ύπνο από τον χιονιά!

Και ενώ η Κύμη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Κυριακής (08-01-2017) αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ανοικτό παραμένει το μεγαλύτερο μέρος του Οδικού Επαρχιακού Δικτύου του Νομού Ευβοίας παρά την έντονη χιονόπτωση και τον παγετό σε πολλά μέρη του Νομού..."

Όπως είναι φυσικό η ανακοίνωση αυτή εκνεύρισε πολλούς χρήστες του facebook που διαμένουν στις πληγείσες περιοχές και «έκραξαν» τον Αντιπεριφερειάρχη.

Κάποιοι από αυτούς σχολίασαν, αναφερόμενοι στο πρόσωπο του Φάνη Σπανού:

"Δεν υπαρχει δρομος ανοιχτος στην ευρυτερη περιοχη της Κυμης, δεν σας εχουν ενημερωσει; Δεν εχει περασει μηχανημα ουτε μια φορα, σε πολλα χωρια - Παραλιακα, οχι στους "ορεινους ογκους" δεν εχουν ρευμα ουτε και νερο!! Ο δρομος για το Νοσοκομειο ειναι απροσπελαστος οχι απλα κλειστος!! Η δεν σας ενημερωνουν η μας κοροιδευετε ολοι μαζι!! ΕΛΕΟΣ!!!"

"Πλακα μας κανεις ρε φιλε ? Στην ευρυτερη περιοχη της Κυμης εκτος απο δυο τρεις φιλοτιμους ιδιοκτητες τρακτερ που κοβουν βολτες γυρω γυρω για να ανοιχτει καποιο υποτυπωδες μονοπατι στους κεντρικους δρομους δεν εχει πεσει ουτε φτυαρια"

"Είστε για γέλια.....Και μεις για κλάματα....Ρε τι νομίζετε ότι τρώμε σανό? Ρε που τα πουλάτε αυτά? Μας έχουν αφήσει στο έλεος μας.... Είναι τραγική η κατάσταση.... Σοβαρευτείτε και ανοίξτε τους δρόμους...." 

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA