Θρήνος στη Χαλκίδα: «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή η 42χρονη μητέρα Έφη Καραμάνου - «Έσβησε» από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο «Αττικόν» (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Θρήνος στη Χαλκίδα: «Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή η 42χρονη μητέρα Έφη Καραμάνου - «Έσβησε» από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη μετά από επέμβαση στο νοσοκομείο «Αττικόν» (ΦΩΤΟ)

«Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή η 42χρονη μητέρα τριών παιδιών, Έφη Καραμάνου, αδερφή του γνωστού δικηγόρου, Αλέξη Καραμάνου...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η άτυχη γυναίκα που διέμενε με την οικογένεια της στο Βαθύ Αυλίδας, έπασχε από ανεύρυσμα εγκεφάλου και τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Αττικόν» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Το χειρουργείο πραγματοποίηθηκε με επιτυχία, ωστόσο η 42χρονη προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, η οποία της στοίχισε την ζωή, αφήνοντας πίσω της τρία παιδιά, έναν χαροκαμένο σύζυγο και βέβαια τους απαρηγόρητους συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει.
Η Έφη Καραμάνου...

Η κηδεία της 42χρονης θα γίνει στις 15:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (16-02-2017) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ταξιάρχη στη Χαλκίδα.
Έχασε την αδερφή του ο δικηγόρος, Αλέξης Καραμάνος...

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA