Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε δημόσια ότι είναι γκέι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας δήλωσε δημόσια ότι είναι γκέι (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η δημόσια δήλωση του 30χρονου αστυνομικού Μιχάλη Λώλη, κάτι που δεν αναιρεί φυσικά τη γενναιότητα της κίνησής του...

Ο Αξιωματικός του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο VICE ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Πώς αντιμετωπίζεται στο Σώμα και ποια είναι τα καθήκοντά του; Ο Μιχάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Αμφιθέα έξω από τα Γιάννενα, δίπλα στη λίμνη. Μεγαλώνοντας σε πολύτεκνη οικογένεια, καθοδηγήθηκε κατά τα μαζικά «μπες στο δημόσιο, παιδί μου» πρότυπα των περασμένων δεκαετιών και η Αστυνομία ήταν η πρώτη του επιθυμία και επιλογή μετά τις Πανελλήνιες, αλλά και ο μόνος τρόπος για να φύγει από τον τόπο του, να αυτονομηθεί και όχι να σπουδάσει σε μια σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων – γι' αυτό και δεν επέλεξε το Ιστορικό Αρχαιολογικό που επίσης τον γοήτευε, αλλά και για να αποφύγει τη θεωρητική κατεύθυνση που «είχε όλο κορίτσια και θα τον στιγμάτιζε».

Όπως αναφέρει στο VICE, δεν ήταν η σεξουαλική του ταυτότητα που τον έκανε να επιθυμεί να ζήσε στην Αθήνα, αλλά ένα γενικότερο πλαίσιο ανεξαρτησίας. 

Σημειώνεται ότι για την συνέντευξη αυτή δόθηκε άδεια από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA