Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας! Καταδίκη 8 ετών στον ίδιο και στην γυναίκα του! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Στη φυλακή ο Αρτέμης Σώρρας! Καταδίκη 8 ετών στον ίδιο και στην γυναίκα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στη φυλακή αναμένεται να οδηγηθεί ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος - Ο Σώρρας καταδικάστηκε όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή...

Μηνυτής ήταν ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του, ο οποίος τού είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητό του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ. 

ΒΙΝΤΕΟ
Ένοχοι για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του και το δικαστήριο τους επέβαλλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μηνυτής και δικηγόρος Φώτης Λεπίδας, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του δεν ήσαν παρόντες στην δίκη, αλλά μέσω συνηγόρου ζήτησαν αναβολή από το δικαστήριο. Όμως το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα, διότι ήδη είχαν πάρει στο παρελθόν τρεις αναβολές για την ίδια υπόθεση.

Η ποινή που επεβλήθη από το δικαστήριο δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα και ως εκ τούτου θα κινηθούν οι διαδικασίες για την σύλληψή τους. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, απόσπασμα της δικαστικής απόφασης αναμένεται να διαβιβαστεί στην Αστυνομία, προκειμένου να συλληφθούν και οι δύο.

Η υπόθεση για την οποία καταδικάστηκαν ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του αφορούσε, σύμφωνα με τον Φώτη Λεπίδα, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας το οποίο πήραν και στην συνέχεια το πούλησαν τρεις φορές με εξουσιοδοτήσεις, χωρίς να αποδώσουν τα χρήματα.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA