Χαλκίδα: Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Κολτσιδόπουλο - Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός του σε ηλικία 58 ετών! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Κολτσιδόπουλο - Πέθανε ξαφνικά ο αδερφός του σε ηλικία 58 ετών!

«Έφυγε» ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία 58 ετών ο Χαλκιδέος Θέμης Κολτσιδόπουλος, αδερφός του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της «Microchip», Τάσου Κολτσιδόπουλου...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 58χρονος μετέβη την Τετάρτη (19-07-2017) στο Νοσοκομείο Χαλκίδας μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Μετά από εξετάσεις, διαπιστώθηκε πρόβλημα στο συκώτι του και σήμερα, Πέμπτη, λίγο πριν μεταφερθεί σε Νοσοκομείο των Αθηνών, άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς που υπέστη μέσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Διενεργήθηκε νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Κολτσιδόπουλο...
 
Συγκλονισμένος ο Τάσος Κολτσιδόπουλος δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε ξαφνικά τον πολυαγαπημένο του αδερφό με τον οποίο είχε και επαγγελματική σχέση όλα αυτά τα χρόνια. Ο 58χρονος ήταν υπεύθυνος στα internet cafe ιδιοκτησίας του Τάσου Κολτσιδόπουλου.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή (21-07-2017) και ώρα 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA