Αρτάκη: Χειροπέδες σε 34χρονο Χαλκιδέο! Επιτέθηκε με μαχαίρι σε οδηγούς ταξί για να τους ληστέψει! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Αρτάκη: Χειροπέδες σε 34χρονο Χαλκιδέο! Επιτέθηκε με μαχαίρι σε οδηγούς ταξί για να τους ληστέψει!

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (20-08-2017) στη Νέα Αρτάκη, ένας 34χρονος Χαλκιδέος, κατηγορούμενος για διάπραξη ληστείας και απόπειρας ληστείας, σε βάρος δύο οδηγών Ταξί...

Αρχικά, βραδινές ώρες της (16-08-2017), σε περιοχή της Χαλκίδας, ο δράστης, μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον ημεδαπό οδηγό του οχήματος και κατάφερε να του αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ.

Επιπλέον, το βράδυ της Κυριακής (20-08-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε περιοχή της Νέας Αρτάκης, ο ίδιος δράστης μεταφερόμενος ως επιβάτης από Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο (ΤΑΞΙ), απείλησε με μαχαίρι τον ημεδαπό οδηγό του οχήματος, πλην όμως ο οδηγός αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Μετά από ενδελεχή διερεύνηση των ανωτέρω περιπτώσεων και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο δράστης εντοπίστηκε, ομολόγησε τις πράξεις του και συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο από την κατοχή του.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA