Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: «Δεν υπάρχει ούτε ένα ψήγμα δόλου από τον εντολέα μου! Είναι σε άθλια κατάσταση, χρειάζεται ψυχολόγο!» Ο δικηγόρος του 30χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: «Δεν υπάρχει ούτε ένα ψήγμα δόλου από τον εντολέα μου! Είναι σε άθλια κατάσταση, χρειάζεται ψυχολόγο!» Ο δικηγόρος του 30χρονου που παρέσυρε και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δικηγόρος του 30χρονου Χαλκιδέου που παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητο την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του μέσα στη πυλωτή του σπιτιού, μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr...
 
«Ο εντολέας μου από λάθος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του. Κάνω έκκληση στην τοπική κοινωνία να στηρίξει τον εντολέα μου γιατί είναι ψυχολογικά ράκος...».

Δείτε τα όσα δήλωσε ο Κώνσταντινος Ζέρβας στη κάμερα του EviaZoom.gr:
«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Ο εντολέας μου από λάθος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του. Είχαν κανονίσει τα παιδιά μετά παό ένα μήνα να παντρευτούν. Είναι ένα τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και χθες το πρωί αφέθηκε ελεύθερος από την κυρία Εισαγγελέα.

Κάνω έκκληση στην τοπική κοινωνία να στηρίξει τον εντολέα μου γιατί είναι ψυχολογικά ράκος. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και από κει και πέρα θεωρούμε ότι ήταν ένα τραγικό συμβάν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε ένα ψήγμα δόλου από τον εντολέα μου. 

Δεν ήξερε να οδηγεί, δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και ποτέ δεν έβγαινε στο δρόμο με το αυτοκίνητο. Του ζήτησε η θανούσα να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Μπήκε εντός του αυτοκινήτου, κάτι που είχε ξανακάνει στη αυλή μόνο, συνεπώς δεν ήξερε, έχασε την ψυχραιμία του προφανώς και την χτύπησε. Είναι ράκος, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει κάνει. Η αρραβωνιαστικιά του κυοφορούσε ένα παιδάκι 6 μηνών, είναι συντετριμμένος όπως και όλη η οικογένεια του και οι γονείς της άτυχης κοπέλας.
Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας...

Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τον πόνο τους. Γιατί παρατηρούμε και φαινόμενα ανθρωποφαγίας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο εντολέας μου είναι συγκλονισμένος και κατεμέ θέλει και την υποστήριξη από ψυχολόγο. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας και πρόσθεσε:

«Το ασθενοφόρο άργησε 45 λεπτά τουλάχιστον και δεν ξέρουμε αν είχε προσέλθει πιο γρήγορα, ποια θα ήταν η τύχη της θανούσας. Όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες, άπαντες οι αυτόπτες μάρτυρες έχουν δηλώσει ότι το ΕΚΑΒ καθυστέρησε τουλάχιστον 45 λεπτά το λιγότερο».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Γειτόνισσα της άτυχης εγκύου μιλάει αποκλειστικά στο EviaZoom.gr - «Άκουσα ένα δυνατό σπινιάρισμα, μια κραυγή και μετά την είδα αναίσθητη στη πυλωτή! Το ασθενοφόρο καθυστέρησε γύρω στα 50 λεπτά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της άτυχης εγκύου - Αποκαλύφθηκε ότι δεν ξέρει να οδηγεί και δεν διαθέτει δίπλωμα! Μετακίνησε το μοιραίο όχημα για να απλώσει τα ρούχα η 31χρονη! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Οικογενειακή τραγωδία χωρίς προηγούμενο στην Έξω Παναγίτσα: Σε κατάσταση σοκ αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι έκανε όπισθεν και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του μέσα στη πυλωτή! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ανείπωτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: 31χρονη έγκυος μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Σκοτώθηκε σε περίεργο ατύχημα στη πυλωτή του σπιτιού - Θρήνος για την Μαρία Παπαϊωάννου!

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA