Ένταση στην ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας στη Χαλκίδα – Διαδηλωτές διέκοψαν την εκδήλωση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ένταση στην ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας στη Χαλκίδα – Διαδηλωτές διέκοψαν την εκδήλωση (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ένταση με διαδηλωτές του ΠΑΜΕ, φοιτητές και μέλη της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, σημειώθηκε στην ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27-11-2017) στην αίθουσα του παλιού Δημαρχείου (ΔΟΠΠΑΧ) στην οδό Αβάντων...

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σημείο με πανό, ενώ εισήλθαν με συνθήματα και στην αίθουσα, με αποτέλεσμα η εκδήλωση να διακοπεί για λίγο, λόγω της αντιπαράθεσης και των διαμαρτυριών που ακολούθησαν.

ΒΙΝΤΕΟ
Ο βουλευτής Γιώργος Ακριώτης και ο Δ. Μπαξεβανάκης έκαναν λόγο για τηλεοπτικό σόου και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά χωρίς προβλήματα.

Σημειώνεται, ότι ο Δημήτρης Μπαξεβανάκης βρέθηκε στη Χαλκίδα από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και επισκέφθηκε σχολεία της πόλης, ενώ συνομίλησε με εκπαιδευτικούς και μαθητές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. (δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Καρέ - καρέ η επίσκεψη του Υφυπουργού Παιδείας σε σχολεία της Χαλκίδας - Η στιγμή που μπήκε στις τάξεις και χαιρέτισε τους μαθητές! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA