Χαλκίδα: Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου το «έφαγε» το Θαλασσινό Καρναβάλι! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου το «έφαγε» το Θαλασσινό Καρναβάλι!

Δεκάδες δημότες έχουν απευθυνθεί στο EviaZoom.gr για να ρωτήσουν τι μέλλει γενέσθαι με το φετινό άνναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πόλη της Χαλκίδας...

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές και ενώ βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν τα Χριστούγεννα, δεν έχει πραγματοποιηθεί με κάποια επίσημη γιορτη το άνναμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Συνήθως 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα ο Δήμος διοργώνωνε κάποια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση και προσκαλούσε τους Χαλκιδέους στο άναμμα του δέντρου.

Απ' ότι φαίνεται το «έφαγε» και αυτό το Θαλασσινό Καρναβάλι που έχει γίνει «σημαία» της δημοτικής αρχής, αλλά και προσωπικά της Λίλιαν Ζλακώνη.

Θυμίζουμε, ότι πέρυσι είχε γίνει μεγάλη κουβέντα για την συμμετοχή των «Onirama»
στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, καθώς είχε ανακοινωθεί από τον ΔΟΑΠΠΕΧ, πως παραβρέθηκαν αφιλοκερδώς, κάτι που είχε προκαλέσει αντιδράσεις και χλευαστικά σχόλια, μετά και από την αποκάλυψη του EviaZoom.gr, ότι το συγκρότημα είχε πληρωθεί κανονικά και με χιλιάδες ευρώ σε άλλες πόλεις που παραβρέθηκε εκεί για τον ίδιο λόγο. (δείτε τα ρεπορτάζ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ).

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA