«Έφαγε» ο Μπακογιάννης και την Ελληνοφρένεια;- «Μην ακούσω για γκαντεμόσογα...» - Όταν έγινε παρανάλωμα του πυρός το αυτοκίνητο που έβαλε στη σελίδα του στο facebook! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

«Έφαγε» ο Μπακογιάννης και την Ελληνοφρένεια;- «Μην ακούσω για γκαντεμόσογα...» - Όταν έγινε παρανάλωμα του πυρός το αυτοκίνητο που έβαλε στη σελίδα του στο facebook! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την «αντίδραση» του Κώστα Μπακογιάννη προκάλεσε το «κόψιμο» της «Ελληνοφρένειας» από την τηλεόραση του Alpha, με το έωλο επιχείρημα ότι η εκπομπή δεν έκανε τα επιθυμητά νούμερα...

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος βρέθηκε φέτος απέναντι στον Τσολιά, σχολίασε την απόφαση του Alpha μέσω του προφίλ του στο Facebook.

«Τσολιά θα μας λείψεις, μην ακούσω όμως για γκαντεμόσογα και αηδίες, μετά από μένα βγήκαν και ο Παππάς και ο Άδωνις! Για να μην πω για την Ζωή.», έγραψε χαρακτηριστικά.
 
Κάτι ξέρει όμως ο Κ. Μπακογιάννης και μιλάει για γκαντεμόσογα...

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2017 (δείτε ΕΔΩ) το EviaZoom.gr είχε δημοσιεύσει την υπόθεση με το αγωνιστικό αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες, κατά την διαδρομή του στο πρώτο σκέλος του Ράλλυ Ακρόπολις που διοργανώθηκε στη Λαμία.

Τραγική ειρωνία αποτελεί το γεγονός, ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε αναρτηθεί λίγες ώρες πριν τον αγώνα στη σελίδα του facebook του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος έγραφε πάνω από την φωτογραφία που ανέβασε:

Ξεκινήσαμε!!! Η Στερεά Ελλάδα και εφέτος υποδέχεται το Ράλλυ Ακρόπολις. Με την προσπάθεια και την άψογη συνεργασία όλων, κάνουμε αυτόν τον αγώνα θεσμό να "ριζώσει" στον τόπο μας. Πάμε #acropollis_rally#central_greece.

O Ρώσος οδηγός βρισκόταν στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης μέχρι και το τέλος της 5ης ειδικής διαδρομής.

Έχοντας τελειώσει την προσπάθειά του και κατευθυνόμενος στην 6η ειδική διαδρομή, που ήταν και η τελευταία του πρώτου σκέλους, το αγωνιστικό του αυτοκίνητο πήρε φωτιά. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA