Δεν ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία από ρολό ταμειακής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δεν ξεκίνησε ποτέ ο αγώνας ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Γκαρθία από ρολό ταμειακής (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Την ματαίωση του αγώνα ΠΑΟΚ -Ολυμπιακού αποφάσισε ο διαιτητής του αγώνα Αλέξανδρος Αρετόπουλος...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν εκατοντάδες χαρτάκια δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, ένα από τα ρολά ταμειακής μηχανής βρήκε στο πρόσωπο τον Όσκαρ Γκαρθία και επικράτησε έντονη αναστάτωση.

Μετά το γεγονός, οι παίκτες του Ολυμπιακού άμεσα αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και στην συνέχεια ακολούθησαν και οι διαιτητές ενώ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ενημέρωσε τον διαιτητή του αγώνα Αλέξανδρο Αρετόπουλο ότι παίρνει την ομάδα και αποχωρεί για τα αποδυτήρια. 
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποχώρησε με ασθενοφόρο μετά από την εξέταση από τον γιατρό του αγώνα για το νοσοκομείο αφού δεν αισθανόταν καλά και μοιραία ο διαιτητής πήρε την απόφαση για μη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ο Γκαρθία διακομίστηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις, ωστόσο όταν μπορέσει θα μεταφερθεί στο Παπανικολής, το οποίο εφημερεύει και είναι δημόσιο, καθώς ο κανονισμός αναφέρει πως η γνωμάτευση θα πρέπει να βγει από δημόσιο νοσοκομείο. Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA