Δύο χρόνια στα συρτάρια της Εισαγγελίας Χαλκίδας ο φάκελος με την υπόθεση της Τράπεζας Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Δύο χρόνια στα συρτάρια της Εισαγγελίας Χαλκίδας ο φάκελος με την υπόθεση της Τράπεζας Εύβοιας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Προβληματίζουν οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας...

Εδώ και δύο χρόνια έχει φτάσει ο ογκώδης φάκελος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, στην οποία προΐσταται ο Δημήτριος Προκοπίου, ωστόσο αυτός ο φάκελος φαίνεται πως βρίσκεται ακόμη στα συρτάρια, καθώς η προανάκριση έχει καθυστερήσει σε ανησυχητικό βαθμό.

«Βλέπουμε αργούς ρυθμούς και θα κάνουμε παρέμβαση στην Εισαγγελία Χαλκίδας» τόνισε σε δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης, ο οποίος επισήμανε πως ο φάκελος εστάλη στην Εισαγγελία από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ακριώτης...

Ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημήτριος Προκοπίου, μαζί με την Πρόεδρο Πρωτοδικών Χαλκίδας, Κωνσταντίνα Φλετούρη...

Δείτε στα Βίντεο που ακολουθούν τα όσα ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά είχαν δηλώσει ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης και ο Πρόεδρος των μεριδιούχων της Τράπεζας Εύβοιας, Στέλιος Πολυκράτης:

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA