Χαλκίδα: Σπανός και Παγώνης οικειοποιούνται προκλητικά την διανομή τροφίμων σε απόρους που πραγματοποιεί το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Χαλκίδα: Σπανός και Παγώνης οικειοποιούνται προκλητικά την διανομή τροφίμων σε απόρους που πραγματοποιεί το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Είναι γεγονός πως όσο πλησιάζει η ώρα των αυτοδιοικητικών εκλογών τέτοιες κινήσεις θα αυξάνονται με στόχο το προσωπικό συμφέρον και την παραπλάνηση των πολιτών...

Την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 και ώρες 09.00-14.00 θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Λαού η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΚΕΑ-ΤΕΒΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης -Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους).

Πρόκειται για μία δράση του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που πραγματοποιείται εδώ και καιρό σε όλη την Ελλάδα.

Η διανομή αφορά σε κατοίκους του Δήμου Χαλκιδέων, οι οποίοι είχαν αιτηθεί και έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα διανομής τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών και θα πραγματοποιηθεί με νέα διαδικασία, που θα διασφαλίζει τόσο την ομαλή και γρήγορη ροή της διανομής όσο και την τήρηση των προδιαγραφών για την συντήρηση των τροφίμων, κατά τη διάρκεια της διανομής τους.

Ωστόσο εντύπωση προκάλεσαν οι ανακοινώσεις του Χρήστου Παγώνη και του Φάνη Σπανού, οι οποίοι μιλούν σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, σαν να πρόκειται για κάποια δικιά τους δράση και συνεισφορά, ενώ δεν αναφέρουν πουθενά ότι η διανομή τροφίμων πραγματοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Μάλιστα ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, αναρτώντας στη σελίδα του στο facebook το ακόλουθο κείμενο:
«Τετάρτη πρωί 9.00-14.00 στο Πάρκο Λαού στη Χαλκίδα θα γίνει σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΧ του Δήμου Χαλκιδέων η διανομή τροφίμων στους ωφελουμένους του προγράμματος ΤΕΒΑ. Σχεδιάσαμε μια εντελώς νέα διαδικασία, ώστε να εξυπηρετηθούν οι δικαιούχοι με ταχύτητα και αξιοπρέπεια. Ωστόσο, δε μας χαροποιεί. Χαρά θα νιώσουμε (αν και) όταν εκλείψει η ανάγκη για τέτοια προγράμματα...»

Διαβάζοντας οποιοσδήποτε και τα παραπάνω γραφόμενα, είναι γεγονός πως μπορεί να πέσει θύμα παραπληροφόρησης, καθώς θα νομίζει ότι πρόκειται για κάποια κοινωνική δράση του Αντιπεριφερειάρχη Φάνη Σπανού, ο οποίος λησμόνησε να αναφέρει ότι η διανομή τροφίμων πραγματοποιείται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Δείτε τις ανακοινώσεις τους και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

Φάνης Σπανός: «Πραγματοποιούμε διανομές σε όλη την Εύβοια, ξεκινώντας από τη Χαλκίδα. Ακολουθούμε μια εντελώς νέα διαδικασία με στόχο τη γρήγορη και αξιοπρεπή επίδοση των ειδών στους ωφελουμένους. Είναι μια ελάχιστη συνδρομή στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, με την ελπίδα ότι κάθε χρόνο θα γίνονται λιγότεροι».
 
Χρήστος Παγώνης: «Συνεχίζοντας την δωρεάν διανομή τροφίμων και άλλων βασικών υλικών αγαθών σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, βελτιώνουμε τις διαδικασίες  ώστε η διανομή να γίνει ευκολότερη, γρηγορότερη, αποτελεσματικότερη και περισσότερο ασφαλής».

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA