Χαλκίδα: Η συγγνώμη του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας στους πολίτες! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Η συγγνώμη του προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας στους πολίτες!

Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας Στράτος Καρλατήρας, ζήτησε συγγνώμη στους πολίτες, οι οποίοι ταλαιπωρούνται για να βρουν φάρμακα...
Ο Στράτος Καρλατήρας έγινε πρόεδρος στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Εύβοιας, πριν λίγους μήνες και η σημερινή συνάντηση με τους κατοίκους ήταν συγκινητική.
Συνομίλησε μαζί τους κατά την επισκέψη τους στο φαρμακείο και τους ευχαρίστησε για την υπομονή που δείχνουν, ενώ τους ζήτησε δημόσια συγνώμη για την ταλαιπωρία που τραβάνε, κατά την διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων..
Οι πολίτες από την μεριά τους δεν παραπονέθηκαν και του δήλωσαν την συμπαράσταση τους.

Μάλιστα o κ. Καρλατήρας εξέδωσε και ανακοίνωση :
"Εκ μέρους των συναδέλφων του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας ,οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη από τους συμπολίτες μας για την ταλαιπωρία τους ,στην απεργιακή μας κινητοποίηση Ο Έλληνας φαρμακοποιός έχει σταθεί ,όσο λίγοι δίπλα στον Ελληνικό λαό.
Φαρμακεία υπάρχουν σ όλη την Ελληνική Επικράτεια ,δίνοντας ένα χέρι βοήθειας σε οποίον το έχει ανάγκη.

Η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει την πρωτοβάθμια υγεία. Ήδη το έκανε με τον ΕΟΠΥΥ.
Παρά τις ανακοινώσεις του κ .Υπουργού ,ότι ο ΕΟΠΥΥ θα ξανάνοιγε στις 15 ,το νησί μας παραμένει χωρίς κέντρα συνταγογραφησης .....
Άραγε για ποιο λόγο τα ταμεία ακόμα και τώρα κάνουν κρατήσεις ?
Κατά 27% έχει αυξηθεί η συμμέτοχη των ασφαλισμένων ,καμία απόφαση δεν έχει γνώμονα το καλό των πολλών ,των ηλικιωμένων ,των ανέργων ,του Ελληνικού λαού ,που συνεχώς εξαθλιώνεται ,όλα υπέρ των λίγων.

Σειρά έχουν τα φαρμακεία τα μέτρα εξαθλίωσης θα φέρουν πολλά λουκέτα ,τα μέτρα θα οδηγήσουν στην εγκατάλειψη πολλών απομακρυσμένων περιοχών .

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΤΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ .ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ…..ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ….ΓΙΑΤΡΟΙ,ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ,ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΑΡΤΟΠΟΙΟΙ,ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ,ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ,ΦΟΡΗΓΑΤΖΗΔΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ!!!!ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ?
ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?

Θέλω όμως να σας πω και ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Παρά την ταλαιπωρία σας,βλεπουμε ότι είστε διπλά μας ,κάνεις δεν παραπονιέται ,κάνεις δεν φωνάζει ,πολλοί έχουν να πουν έναν καλό λόγο ,πολλοί μας συμπαραστέκονται!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!"

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA