ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι τελικοί πίνακες όσων είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι τελικοί πίνακες όσων είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν οι τελικοί πίνακες όσων είχαν τεθεί σε διαθεσιμότηταΣτο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων και φορέων του δημοσίου, που έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, το ΑΣΕΠ προέβη σε ανακοινώσεις μετά τις ενστάσεις που κατατέθηκαν.
Το ΑΣΕΠ, λοιπόν, ανακοίνωσε πως μετά την εξέταση των ενστάσεων από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, κατάρτισε και εκδίδει: 
α) τελικό πίνακα κατάταξης, β) πίνακα απορριπτέων, γ) τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων και δ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.

Η καταχώρηση των υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα και αυτών που περιλαμβάνονται στον πίνακα απορριπτέων γίνεται με τον Α.Δ.Τ. ή Α.Μ.Κ.Α. των υπαλλήλων, κατ' εφαρμογή της 62/2004 Απόφασης της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Τέλος, σημειώνεται, ότι όσοι είχαν υποβάλει ένσταση στο πλαίσιο της συγκεκριμένης Ανακοίνωσης, θα ενημερωθούν γραπτώς επ' αυτής από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, με απόσπασμα Πρακτικού, το οποίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA