Χαλκίδα: Εορταστικό πρόγραμμα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Εορταστικό πρόγραμμα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!

Χαλκίδα: Εορταστικό πρόγραμμα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!
Ξεκίνησε την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου το εορταστικό πρόγραμμα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ - Καλές Γιορτές σε όλους!

Χαλκίδα: Εορταστικό πρόγραμμα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 25/12 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 30/12

ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ 3D
THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES 3D


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.

Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκς για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19.10-22.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ 3D:
8 ΕΥΡΩ(ΚΑΝΟΝΙΚΟ) & 7 ΕΥΡΩ(ΠΑΙΔΙΚΟ)
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ


Χαλκίδα: Εορταστικό πρόγραμμα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!
ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/12 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 30/12

ΑΣΤΕΡΙΞ: Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.)
ASTERIX: THE LAND OF THE GODS 3D (GR)


ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Έτος 50 π.Χ. Όλη η Γαλατία βρίσκεται υπό Ρωμαϊκή κατοχή. Όλη, εκτός από το γνωστό μικρό γαλατικό χωριό. Αυτή τη φορά ο Ιούλιος Καίσαρας, αποφασίζει να αφήσει στην άκρη τις λεγεώνες του και βρίσκει νέο τρόπο να κατακτήσει τους Γαλάτες. Θα αλλοιώσει τα έθιμα και την καθημερινότητά τους, ώστε να τους "μετατρέψει" σε Ρωμαίους. Για να το πετύχει αυτό, χτίζει ρωμαϊκού τύπου κατοικίες γύρω από το μικρό γαλατικό χωριό, στις οποίες θα κατοικήσουν Ρωμαίοι πολίτες, έτσι ώστε να μεταφέρουν παράλληλα και τον τρόπο ζωής τους στην περιοχή. Θα καταφέρει ο Αστερίξ να αποτρέψει τα σχέδια του Καίσαρα και να πείσει τους φίλους του να μην ακολουθήσουν τα μοντέρνα ρωμαϊκά ήθη; Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την γαλατική τους ταυτότητα, σώζοντας έτσι το χωριό τους από αυτόν τον διαφορετικό κίνδυνο;

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17.00


& ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/1 ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4/1
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 16.00 

Χαλκίδα: Εορταστικό πρόγραμμα στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ!
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 1/1 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/1

Απόψε Τρώμε στης Ιοκάστης
του Βασίλη Μυριανθόπουλου


με τους Ρένια Λουιζίδου, Τάκη Σπυριδάκη, Παύλο Ορκόπουλο, Λεωνίδα Καλφαγιάννη, Κλέλια Ρένεση, Δημήτρη Μακαλιά, Μαρία Γεωργιάδου, Μπέτυ Μαγγίρα, Σάββα Πούμπουρα

Υπόθεση:
H Odeon συγκεντρώνει τα πιο «νόστιμα» κινηματογραφικά υλικά, και σε συνεργασία με τους αγαπημένους της καλλιτεχνικούς φίλους και συνεργάτες μπαίνει στη σινε-κουζίνα της και προετοιμάζει ένα γεύμα που θα μας μείνει αξέχαστο. Αυτή τη φορά σε μια θεότρελη κωμωδία καταστάσεων, που δε φοβάται να σκιαγραφήσει τις πιο αστείες καθημερινές μας τρέλες, ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, γνωστός για τις ταινίες “Σούλα Έλα Ξανά” (2009) και “Μόλις Χώρισα" (2007), αναλαμβάνει να βάλει σε σειρά την πιο απρόβλεπτη κινηματογραφική οικογένεια!

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 18.10-20.20-22.30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ :
7 ΕΥΡΩ(ΚΑΝΟΝΙΚΟ) &
6 ΕΥΡΩ(ΠΑΙΔΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ) ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ΕΥΡΩ)


ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ Ο ΚΙΝ/ΦΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA