Σε λειτουργία ο νέος χώρος που θα στεγάσει τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Καρύστου | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Σε λειτουργία ο νέος χώρος που θα στεγάσει τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Καρύστου

Σε λειτουργία ο νέος χώρος που θα στεγάσει τα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου Καρύστου
Δόθηκε σε λειτουργία ο ανανεωμένος χώρος που θα στεγάσει τα Επείγοντα Περιστατικά του Νοσοκομείου Καρύστου...

Η εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων από τη πλευρά του Νοσοκομείου και η εργατικότητα και ο ζήλος που επέδειξαν οι εργαζόμενοι οδήγησαν στην ολοκλήρωση ενός σημαντικού έργου το οποίο είχε ανάγκη διαχρονικά όχι μόνο το Νοσοκομείο αλλά και ολόκληρη η περιοχή.

Τα έκτακτα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται πλέον σε έναν μεγαλύτερο, ανανεωμένο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, κατάλληλο για την υποδοχή και αντιμετώπιση ασθενών που χαρακτηρίζονται ως επείγοντα περιστατικά και έχει ως σκοπό την παροχή άμεσης και εξειδικευμένης φροντίδας στους ασθενείς όταν εκδηλώνεται η ανάγκη για οξεία ή επείγουσα νοσηλεία.

Είναι υπεύθυνο για την υποδοχή και διαλογή (triage) κάθε περιστατικού το όποιο προσέρχεται αλλά και για τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών με διαδικασίες άμεσης διάγνωσης.

Για την υλοποίηση του έργου σημαντική ήταν και η συνδρομή του πολιτικού μηχανικού κ. Κωνσταντίνου Λαύκα ο οποίος ανέλαβε αφιλοκερδώς τον σχεδιασμό και συντονισμό των εργασιών.

«Διόκλειον» Γ.Ν. -Κ.Υ. Καρύστου 

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA