Εύβοια: Δύο ιδιώτες έδωσαν μίζες σε πολιτικούς και πήραν τα ΚΤΕΟ - Δήλωση βόμβα του Νίκου Μίχου (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Εύβοια: Δύο ιδιώτες έδωσαν μίζες σε πολιτικούς και πήραν τα ΚΤΕΟ - Δήλωση βόμβα του Νίκου Μίχου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΥΒΟΙΑ ΚΤΕΟ ΜΙΖΕΣ
Δήλωση βόμβα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχου στην επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της βουλής, για τα ΚΤΕΟ στην Εύβοια - «Στην Εύβοια έχει παιχτεί ένα μεγάλο παιχνίδι. Έπεσαν μίζες στις πολιτικές οικογένειες της Ευβοίας και έτσι έκλεισαν τα Κρατικά ΚΤΕΟ και τα πήραν δύο ιδιώτες»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Νίκος Μίχος ανέφερε τα εξής: «Τα κρατικά ΚΤΕΟ έκλεισαν, για να λέμε την αλήθεια, για να τα πάρουν κάποιοι ιδιώτες με την βοήθεια πολιτικών. Έπεσαν πολλές μίζες. Αν θέλετε να μιλήσουμε για το ΚΤΕΟ στην Εύβοια, έχει παιχτεί ένα μεγάλο παιχνίδι... Το Δημόσιο ΚΤΕΟ έκανε μια πολλή σοβαρή δουλειά, πολλή φοβερή δουλειά, αλλά για δύο ανθρώπους, έπεσαν μίζες στους εκάστοτε πολιτικούς, στις πολιτικές οικογένειες της Ευβοίας και έτσι έκλεισε και τα πήραν ιδιώτες και συγκεκριμένα έγινε για δύο ιδιώτες. Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα, στην πορεία θα σας φέρω και στοιχεία...» τόνισε ο βουλευτής Εύβοιας της Χρυσής Αυγής, ο οποίος στην συνέχεια μίλησε για τις εθνικές οδούς και τα διόδια.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA