Χαλκίδα: Έφοδος του ΣΔΟΕ σε fast food! Συνελήφθη ο νεαρός επιχειρηματίας για χρέη και φοροδιαφυγή, ενώ είχε κρύψει 8 εκατ. ευρώ! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΥ_ΔΗΜΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ
 

Χαλκίδα: Έφοδος του ΣΔΟΕ σε fast food! Συνελήφθη ο νεαρός επιχειρηματίας για χρέη και φοροδιαφυγή, ενώ είχε κρύψει 8 εκατ. ευρώ!

Χαλκίδα: Έφοδος του ΣΔΟΕ σε fast food! Συνελήφθη ο νεαρός επιχειρηματίας για χρέη και φοροδιαφυγή, ενώ είχε κρύψει 8 εκατ. ευρώ!
Η έφοδος του ΣΔΟΕ σε κεντρικό fast food της Χαλκίδας έφερε την σύλληψη του επιχειρηματία, ο οποίος βρέθηκε με χειροπέδες για μη έκδοση αποδείξεων και παλαιότερα χρέη 1,5 εκ. ευρώ στο δημόσιο, ενώ όπως διαπίστώθηκε από το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του, απέκρυπτε εισοδήματα ύψους 7.962.210,10

Η σύλληψη του νεαρού επιχειρηματία, ο οποίος έχει συλληφθεί και παλαιότερα για χρέη, έγινε μέσα στο κατάστημα, την περασμένη Πέμπτη (20-08-2015) το πρωί.  

Κατά την διάρκεια του ελέγχου, οι άνδρες του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν την μη έκδοση πλέον των δέκα παραστατικών στοιχείων όπου σε συνδυασμό με τα παλαιότερα χρέη στην εφορία, που αγγίζουν το 1,5 εκ. ευρώ, ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης να τον ακολουθήσουν.

Παράλληλα, την ίδια μέρα το ΣΔΟΕ άνοιξε τους τραπεζικούς λογαριασμούς του όπου έβγαλαν «λαβράκι» καθώς βρέθηκαν συνολικά 7.962.210,10 €, τα οποία ο ελεγχόμενος δεν μπόρεσε να τα δικαιολογήσει.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αφού πλήρωσε πρώτα βαρύ πρόστιμο και ένα μέρος των παλαιότερων οφειλών του. 

Για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Βίντεο - ΡεπορτάζΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

EviaZoom.gr - ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ