Καταρρέει η ΝΔ στην Εύβοια: Ο Απόστολος Βαρδακώστας μετέτρεψε την ΝΟΔΕ σε βουλευτικό παραγραφείο! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Καταρρέει η ΝΔ στην Εύβοια: Ο Απόστολος Βαρδακώστας μετέτρεψε την ΝΟΔΕ σε βουλευτικό παραγραφείο!

Καταρρέει η ΝΔ στην Εύβοια: Ο Απόστολος Βαρδακώστας μετέτρεψε την ΝΟΔΕ σε βουλευτικό παραγραφείο!
Καταρρέουν τα ποσοστά της ΝΔ στην Εύβοια και ο "παραιτηθείς" πρόεδρος της ΝΟΔΕ Εύβοιας Απόστολος Βαρδακώστας έχει μεγάλη ευθύνη γιαυτό...

Μάλιστα ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μαρκόπουλος είχε τοποθετηθεί δημόσια πριν λίγο καιρό για τον Απόστολο Βαρδακώστα, λέγοντας τα εξής:

"Έπρεπε από καιρό να τον είχε "παραιτήσει" η ΝΔ, η οποία ωστόσο δεν είχε το θάρρος να διακρίνει τον βασικό υπεύθυνο της διάλυσης της κομματικής οργάνωσης στο νομό. Το είχα πολλές φορές επισημάνει αλλά δεν εισακούστηκα, διότι ο τέως πρόεδρος είχε πολιτική προστασία στον παρακμιακό σχεδιασμό του.

Δεν είναι τυχαίο πως ο μόνος νομός που εξέλεξε 100% δημάρχους προερχόμενους από το ΠΑΣΟΚ όταν αυτό πολιτικά κατέρρεε ήταν η Εύβοια. Αυτό έγινε με μεθοδευμένες μετακινήσεις στελεχών με την συμμετοχή του..

Η θητεία αυτή εξέφρασε την πολιτική παρακμή και την κοσμοθεωρία της συναλλαγής. Αυτός ο τέως πρόεδρος μετέτρεψε την ΝΟΔΕ σε βουλευτικό παραγραφείο και εξετράπη σε εκατοντάδες κάλπικες υποσχέσεις έναντι ψήφων, προσβάλλοντας την αξία της πολιτικής και την ΝΔ".

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA