Απίστευτη ληστεία στην Ερέτρια - Μεταμφιέστηκε σε παπά και λήστεψε τράπεζα (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Απίστευτη ληστεία στην Ερέτρια - Μεταμφιέστηκε σε παπά και λήστεψε τράπεζα (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη ληστεία στην Ερέτρια - Μεταμφιέστηκε σε παπά και λήστεψε τράπεζα (ΒΙΝΤΕΟ)
Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε την Πέμπτη (04-02-2016) ο Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ για την απίστευτη ληστεία που διέπραξε άγνωστος δραστής, ο οποίος εισέβαλε ντυμένος παπάς στην Εθνική Τράπεζα της Ερέτριας, το μεσημέρι της Τετάρτης (03-02-2016) και άρπαξε συνολικά 10.490 ευρώ...

ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (03-02-2016) στην Ερέτρια, όταν ο άγνωστος καταζητούμενος δράστης φορώντας καπέλο, γυαλιά ηλίου αλλά και ράσο, μπήκε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζα, όπου προσποιούμενος τον πελάτη και ενώ εκείνη την ώρα μέσα στην τράπεζα βρίσκονταν 6 πολίτες, πλησίασε το ταμείο και με την απειλή πιστολιού ζήτησε από τις δύο υπαλλήλους να του βάλουν μέσα σε μια τσάντα τα χρήματα που είχαν.
 

Αστυνομικές πηγές ανεφεραν αρχικά ότι το χρηματικό ποσό που αφαίρεσε είναι περίπου 4.000 ευρώ, ωστόσο αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ολοκληρωθηκε η καταμέτρηση, και βεβαιώθηκε ότι το συνολικό ποσό που λέιπει ανέρχεται στις 10.490 ευρω.

Στη συνέχεια ο δράστης πήγε στον διευθυντή της τράπεζας και του ζήτησε να ανοίξει μια άλλη πόρτα εξόδου που οδηγούσε πίσω από το κτίριο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ανέβηκε σε ένα μηχανάκι χρώματος μαύρο και χωρίς πινακίδες, με το οποίο κατευθύνθηκε προς το Αλιβέρι, ωστόσο στη συνέχεια χάθηκαν τα ίχνη του.
 
Η Ασφάλεια Χαλκίδας διευρευνά το οπτικοακουστικό υλικό της τράπεζας, σύμφωνα με το οποίο ο δράστης φέρεται να μιλάει καθαρά Ελληνικά.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA