Βρέθηκε νεκρός ο κτηνοτρόφος που παρασύρθηκε από χείμαρρο! (ΦΩΤΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
12 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM - ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ
BANNER TRIACON
 

Βρέθηκε νεκρός ο κτηνοτρόφος που παρασύρθηκε από χείμαρρο! (ΦΩΤΟ)

Ο άτυχος κτηνοτρόφος προσπάθησε να περάσει το ρέμα για να πάει να ταΐσει τα ζώα του, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο...

Ο 59χρονος κτηνοτρόφος Θανάσης Τσιγάνης, από το Νεοχωράκι Αλμυρού, παρά την καταρρακτώδη βροχή το απόγευμα του Σαββάτου, θέλησε να πάει στην στάνη και να κάνει αυτό που έκανε καθημερινά. Δεν ήθελε να αφήσει ατάιστα τα ζωντανά του.

Όταν δεν επέστρεψε τη συνηθισμένη ώρα και δεν απαντούσε στο κινητό, οι δικοί του άνθρωποι άρχισαν να τον αναζητούν. Όταν βρήκαν το αυτοκινήτου του 59χρονου στη θέση “Γαβράκι”, κοντά στην πηγή της Καρυάς, σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια κατάλαβαν ότι έγινε αυτό που απεύχονταν. Λίγα μέτρα πιο κάτω στο ρέμα βρήκαν σκισμένο και το πουκάμισό του.
Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από τις Αρχές και εθελοντές, που έψαχναν σπιθαμή προς σπιθαμή τα λασπόνερα του ορμητικού χειμάρρου.

Τελικά το πρωί της Δευτέρας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του almyros.gr πυροσβέστες τον εντόπισαν νεκρό, στο ύψος του εργοστασίου "Σπόροι Σπύρου", περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα από Ευξεινούπολη και Νεοχωράκι.

Οι δικοί του άνθρωποι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν τόσα άδικα τον Θανάση, εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση για όλους όσους βοήθησαν στις έρευνες.

«Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλους όσους βοήθησαν στις έρευνες για την ανεύρεση της σορού, του αγαπημένου μας Αθανάσιου Τσιγάνη. Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλμυρού και Βόλου, της 1ης και 8ης ΕΜΑΚ, της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Βόλου και τους πολλούς εθελοντές και φίλους που βοήθησαν».

Η οικογένεια

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA