Είδες η ΔΕΗ; Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτάκι με την Ελένη Ράντου! Έκπτωση 15% και ρύθμιση οφειλών σε 36 δόσεις! (ΒΙΝΤΕΟ) | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
TRIACON
 

Είδες η ΔΕΗ; Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτάκι με την Ελένη Ράντου! Έκπτωση 15% και ρύθμιση οφειλών σε 36 δόσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είδες η ΔΕΗ; Δείτε το νέο διαφημιστικό σποτάκι με την Ελένη Ράντου για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές (ΒΙΝΤΕΟ)
Το ιστορικό σλόγκαν «Είδες η ΔΕΗ;» επιστρέφει στο νέο τηλεοπτικό σποτ της ΔΕΗ, επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η επιχείρηση...

Δεκαετίες μετά τον αείμνηστο Γιάννη Γκιωνάκη που πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτική διαφήμιση της ΔΕΗ στα τέλη του ’70, τη σκυτάλη σήμερα παίρνει η Ελένη Ράντου επαναλαμβάνοντας σχεδόν 40 χρόνια αργότερα το ίδιο διαχρονικό σύνθημα.

Στόχος του νέου τηλεοπτικού σποτ, όπως επισημαίνεται, είναι η ενημέρωση των πελατών της ΔΕΗ τόσο για το πρόγραμμα διακανονισμού των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 36 δόσεις και χωρίς προκαταβολή που διαρκεί έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 όσο και για το πρόγραμμα επιβράβευσης της συνέπειας στην εξόφληση των λογαριασμών με επιστροφή του 15% που ξεκίνησε την 1η Ιουλίου 2016.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ:

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΠΟΕΣΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA