To σόου συνεχίζεται: Δείτε τι ειπώθηκε στη "συνέντευξη Τύπου - παρωδία" για το Θαλασσινό Καρναβάλι | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

To σόου συνεχίζεται: Δείτε τι ειπώθηκε στη "συνέντευξη Τύπου - παρωδία" για το Θαλασσινό Καρναβάλι

Η ανακοίνωση του ΔΟΑΠΠΕΧ για την πανηγυρική "συνέντευξη Τύπου - παρωδία" που δόθηκε για το Θαλασσινό Καρναβάλι:

«Η Χαλκίδα πλέον εκπέμπει το σήμα της παντού»

Με μια κοινή συνέντευξη τύπου, οι τοπικοί φορείς ανέδειξαν την επιτυχία του Θαλασσινού Καρναβαλιού, που φέτος καθιερώνεται ως θεσμός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία του Δήμου Χαλκίδας κι όχι μόνο, καθώς και τις προοπτικές που δημιουργούνται για περιφερειακή ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού και κατ’ επέκταση στην τοπική αγορά και επιχειρηματικότητα.

Η Χαλκίδα κατάφερε να εκπέμψει το σήμα της παντού και να προβληθεί πέρα και έξω από τα στενά της γεωγραφικά όρια.

Σ’ αυτή την επιτυχία, οφείλεται και η συλλογική κινητοποίηση των φορέων, που φέτος για πρώτη φορά συνεργάζονται στη διοργάνωση του Θαλασσινού Καρναβαλιού, με πίστη και όλες τις δυνάμεις τους, ώστε να προσδώσουν στο θεσμό το μέγεθος, τη δυναμική και τη μελλοντική εξέλιξη που του αξίζει και θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στον τόπο μας.

Τα παραπάνω επισήμαναν μεταξύ άλλων και οι εκπρόσωποι φορέων που παρέστησαν χθες στη συνέντευξη τύπου.

Συγκεκριμένα ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Εύβοιας, Φάνης Σπανός και Δημήτρης Αργύρης, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σπύρος Κουτσαύτης και η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ, Λίλιαν Ζλακώνη.

Επίσης, παρέστησαν και δήλωσαν την υποστήριξή τους στο Θαλασσινό Καρναβάλι και την κοινή προσπάθεια, στηρίζοντας και έμπρακτα τη διοργάνωση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, Μ. Χέλμης, η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων, Βούλα Αγιοστρατίτη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδας, Ν. Αίσωπος, ο εκπρόσωπος των καταστηματαρχών Εστίασης της παραλίας Χαλκίδας, κ.Πολλάλης Ν. και οι κ.κ. Γεροντίτης και Ντόκος.

Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, κ.Χρήστος Παγώνης τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα οφέλη που θα εισπράξει η πόλη της Χαλκίδας και η Περιφέρεια, θα είναι κατά πολύ περισσότερα από το κόστος της όλης διοργάνωσης και σ’ αυτό συμφώνησαν όλοι οι παριστάμενοι.

Να σημειωθεί, πως το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου (στο τελευταίο τριήμερο της αποκριάς, δηλαδή) οπότε και θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι των πεζοπόρων τμημάτων στη Χαλκίδα, διοργανώνεται «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ», ώστε να λειτουργήσουν τα καταστήματα από τις 7 το απόγευμα, μέσα σε ένα κλίμα γιορτής, διασκέδασης, που σίγουρα θα προσελκύσουν το αγοραστικό κοινό στους εμπορικούς δρόμους.

Αξίζει να τονίσουμε πως η αρωγή της Π.Ε. Εύβοιας, στο φετινό Θαλασσινό Καρναβάλι και η σύμφωνη γνώμη του ίδιου του Περιφερειάρχη Στ.Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, να στηρίξουν ως συνδιοργανωτές, αποτελεί σημαντικό βήμα για μια συνεργασία με μέλλον, σε κοινές καινοτόμες προσπάθειες που θα φέρουν ανάπτυξη στον τόπο.

Άλλωστε, όπως επισήμανε και ο Αντιπεριφερειάρχης, κ.Φάνης Σπανός «με ενθουσιασμό ανταποκριθήκαμε και αποφασίσαμε να συμβάλουμε οικονομικά και οργανωτικά στο θαλασσινό καρναβάλι και κάθε χρόνο θα είμαστε κοντά σας σε τέτοιες δράσεις».

Στο ίδιο μήκος κύματος, μίλησε και ο κ.Κουτσαύτης, τονίζοντας πως η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί σημαντική πηγή εσόδων για τους επαγγελματίες, τους πολίτες και την κοινωνία.

Με την ευχή και πίστη για καλή επιτυχία, οι συνδιοργανωτές φορείς θα κηρύξουν την έναρξη των αποκριών την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA