Βασιλικό: Και επίσημα «τοπικός σερίφης» ο αστυνόμος Δημήτρης Ντούρμας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή αγιασμού! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Βασιλικό: Και επίσημα «τοπικός σερίφης» ο αστυνόμος Δημήτρης Ντούρμας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή αγιασμού!

Βασιλικό: Και επίσημα «τοπικός σερίφης» ο αστυνόμος Δημήτρης Ντούρμας - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελετή αγιασμού!
Ξεκίνησε η λειτουργία του θεσμού του Τοπικού Αστυνόμου στο Βασιλικό Χαλκίδας...

Καθήκοντα «σερίφη» ανέλαβε ο πρώην Διοικητής του αστυνομικού σταθμού της περιοχής, Δημήτρης Ντούρμας.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου αυτού θεσμού, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (07-03-2017) η τελετή αγιασμού στο δημαρχείο Βασιλικού παρουσία του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Νικόλαου Γεωργακόπουλου και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχου Γεώργιου Νικολιδάκη.
 
ΒΙΝΤΕΟΟ Νικόλαος Γεωργακόπουλος κάλεσε τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν και να εμπιστευτούν τον Τοπικό Αστυνόμο, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στους Τοπικούς Αστυνόμους υγεία και δύναμη, ώστε να ανταποκριθούν με επάρκεια στα καθήκοντα που αναλαμβάνουν.

Στη συνέχεια, ο Γεώργιος Νικολιδάκης, αναφέρθηκε στις ειδικότερες αρμοδιότητες και τα καθήκοντα που καλούνται να επιτελέσουν οι Τοπικοί Αστυνόμοι, με σύνεση, επαγγελματισμό, αντικειμενικότητα και υπευθυνότητα. 
Στη τελετή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Βασιλικού, Αθανάσιος Τριανταφύλλου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Κωνσταντίνος Βαρδακώστας και Ευάγγελος Κούκουζας καθώς επίσης Αξιωματικοί και αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA