Χαλκίδα: Εισαγγελέας έβγαλε «λάδι» τον αστυνομικό που κατηγορούταν για κλοπή σε βάρος 37χρονης - Στο αρχείο η υπόθεση | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
BANNER TRIACON
 

Χαλκίδα: Εισαγγελέας έβγαλε «λάδι» τον αστυνομικό που κατηγορούταν για κλοπή σε βάρος 37χρονης - Στο αρχείο η υπόθεση

37χρονη κρατούμενη είχε υποβάλλει μήνυση για κλοπή σε βάρος αστυνομικού της Ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, ωστόσο ο Εισαγγελέας της Χαλκίδας που χειρίστηκε την υπόθεση έθεσε στο αρχείο την σοβαρή καταγγελία και δεν παρέπεμψε τον αστυνομικό σε δίκη...

Όπως σας είχε αποκαλύψει το EviaZoom.gr το περιστατικό διαδραματίστηκε το 2014 και για την υπόθεση είχε διαταχθεί ΕΔΕ και έρευνα από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα ο νεαρός αστυνομικός είχε τεθεί και σε διαθεσιμότητα.

Όλα ξεκίνησαν, μόλις οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν την 37χρονη Βουλγάρα για επαιτεία στο κέντρο της Χαλκίδας και στο αστυνομικό τμήμα που την μετέφεραν στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κρατηθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 37χρονης, λίγο πριν μπει στα κρατητήρια και ενώ ο σκοπός φύλαξης απουσίαζε, ένας από τους αστυνομικούς που την συνέλαβε, την έψαξε μόνος του, για τα αντικείμενα που έφερε και βρήκε πάνω της το ποσό των 270 ευρώ.

Ο αστυνομικός κράτησε τα χρήματα και της έδωσε μόνο 20 ευρώ, κάτι που η ίδια το δέχτηκε. Όπως υποστηρίζει, δύο μέρες μετά, ζήτησε μέσω διερμηνέα από τον αξιωματικό υπηρεσίας τα 250 ευρώ, αλλά εκείνος είχε άγνοια, καθώς δεν υπήρχε πουθενά γραμμένο στο βιβλίο κρατουμένων ότι είχε παραδώσει η ίδια οποιοδήποτε χρηματικό ποσό.

Άμεσα, η 37χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον αξιωματικό υπηρεσίας και έκανε μήνυση στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ για κλοπή, μαζί με τον σύζυγο και τον διερμηνέα της.

Την ίδια μέρα, ενημερώθηκε και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ όπου έχει αναλάβει την υπόθεση και άνδρες της υπηρεσίας κατέφθασαν στο αστυνομικό τμήμα Χαλκίδας για να πάρουν κατάθεση από την καταγγέλουσα.

Τελικά όπως σας προαναφέραμε, ο Εισαγγελέας της Χαλκίδας που χειρίστηκε την υπόθεση έθεσε πρόσφατα στο αρχείο την σοβαρή καταγγελία και δεν παρέπεμψε τον αστυνομικό σε δίκη.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός αρνήθηκε τις κατηγορίες από την πρώτη στιγμή.

Βίντεο - ΡεπορτάζΔημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA