Ελένη Μιτζιφίρη: «Ο κόσμος περιμένει απλά τη λήξη της χειρότερης θητείας συμπολίτευσης που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Χαλκιδέων» | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ελένη Μιτζιφίρη: «Ο κόσμος περιμένει απλά τη λήξη της χειρότερης θητείας συμπολίτευσης που πέρασε ποτέ από τον Δήμο Χαλκιδέων»

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένη Μιτζιφίρη σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου:

Για ακόμη μια φορά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. παρά του ότι, όλα τα θέματα που θέτω προς συζήτηση έχουν κατατεθεί μέρες πριν τα συμβούλια, δεν παίρνω απαντήσεις!

Ο δε δήμαρχος, σαν να μιλάει στην παραταξιακή του, αποφεύγει τα θέματα γεμίζοντας μας με ψεύδη και αίωλες κατηγορίες, προσφιλές του σπορ άλλωστε.

Ο κόσμος όμως πλέον, είναι γνώστης, απλά περιμένει υπομονετικά την πάροδο του χρόνου και την λήξη της χειρότερης θητείας συμπολίτευσης στον δήμο.

Δείτε τα θέματα για τα οποία έχω καταθέσει ερωτήσεις, χωρίς να έχω λάβει ποτέ καμία απάντηση:

- απολογισμός εξόδων-εσόδων από τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του 2016 καθώς και του 2017

- απολογισμός εξόδων-εσόδων από το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα U20 καλαθοσφαίρισης

- ενημέρωση για τους λόγους που οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΧ, έχουν έλθει σε δικαστική διαμάχη με τον δήμαρχο και πρώην πρόεδρο της επιχείρησης

- παραχώρηση χώρου στον " Σύλλογο Υποστήριξης Ατόμων με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές- αυτισμό" με την επωνυμία "ΑΓΑΠΗ'' και

- μεταστέγαση του Ειδικού Γυμνασίου - Λυκείου, στις παρούσες εγκαταστάσεις του 3ου-6ου Γυμνασίου ( αίθουσες προκάτ), μετά το πέρας, εννοείται, της μετεγκατάστασης τους στο ανακαινισμένο διδακτήριό τους.

- Σχέδιο πόλης Αρτάκη 1. Σε τι σημείο υλοποίησης βρίσκεται. Τι ποσό έχει μπει στα ταμεία του Δήμου, από τις εισφορές σε χρήμα των Δημοτών. Χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών σε έργα υποδομής.

- Σχέδιο πόλης Αρτάκη 2. Σε τι σημείο υλοποίησης βρίσκεται. Τι ποσό έχει μπει στα ταμεία του Δήμου, από τις εισφορές σε χρήμα των Δημοτών. Χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης εργασιών σε έργα υποδομής.

- Περιοχή Λιβάδι, ''κολοβρέχτης''. Τι έχει δοθεί σε ιδιώτες, σε γη, σε ποιους και ποιος δήμαρχος υπογράφει τις παραχωρήσεις, εάν και εφόσον υπάρχουν. Τι πρόκειται να υλοποιηθεί, αν υπάρχουν μελέτες, από την πλευρά του δήμου για την διάσωση του  συγκεκριμένου υγροβιότοπου.

(Σας επισυνάπτω την ομιλία της κας Σαραντέα Εύης σχετικά με την σπουδαιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά του υγροβιότοπου όχι μόνο για την περιοχή της Ν. Αρτάκης, αλλά και ολόκληρης της Εύβοιας.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA