Ανείπωτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: 31χρονη έγκυος μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Σκοτώθηκε σε περίεργο ατύχημα στη πυλωτή του σπιτιού - Θρήνος για την Μαρία Παπαϊωάννου! | EviaZoom.gr - Εύβοια News
10 ΧΡΟΝΙΑ EVIAZOOM
ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΟΚΑΝΗΣ - EVIAZOOM.GR
 

Ανείπωτη τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα: 31χρονη έγκυος μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο Χαλκίδας - Σκοτώθηκε σε περίεργο ατύχημα στη πυλωτή του σπιτιού - Θρήνος για την Μαρία Παπαϊωάννου!

Αποκλειστικό! Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (06-08-2017) στη περιοχή της Έξω Παναγίτσας - Θρήνος για την 31χρονη Μαρία Παπαϊωάννου η οποία ήταν έγκυος 6 μηνών - Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά λέει η ΕΛ.ΑΣ...

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, το τραγικό συμβάν έγινε στη πυλωτή του σπιτιού που διέμενε η 31χρονη με τον αρραβωνιαστικό της.

Κάτω από άγνωστες και αδιευκρίνιστες συνθήκες, η 31χρονη έπεσε από την καρέκλα που καθόταν και τραυματίστηκε θανάσιμα, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια της πτώσης που πιθανόν να προήλθε από τροχαίο.

Η 31χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και στο σπίτι βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Χαλκίδας οι οποίοι ελέγχουν τον χώρο και διερευνούν τα αίτια του θανάτου της άτυχης κοπέλας.

Όπως λένε πρόκειται για ένα πολύ περίεργο περιστατικό και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα με νέα ανάρτηση.

Βίντεο - Ρεπορτάζ







Δημοφιλείς αναρτήσεις του μήνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ GOOGLE

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ EMEDIA